.

Weiping - Диспенсер за Тоалетна хартия, Водоустойчив Държач за Тоалетна хартия, Издръжлив за Украса на стаята, Аксесоари за баня (Кръг зелен) (Цвят: Кръгла бяло)

Weiping - Диспенсер за Тоалетна хартия, Водоустойчив Държач за Тоалетна хартия, Издръжлив за Украса на стаята, Аксесоари за

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Напълно прозрачен прозорец показва оставащия обем в режим на реално време, и можете да конфигурирате ръчно нарисувана илюстрация за поставяне на прозрачен панелПо рафтовете може да поставяте мобилни телефони, освежители за въздух, растения или други малки предмети, той е удобен и практичен.Подвижна цилиндричен прът на тях им е удобно да се ползват различни видове казанчета за лесно разглобяване.Отличен за къща за гости бани, половинных бани, дамских спални и малки помещения с ограничен обем за съхранение.Използвайте в домове, апартаменти, вили, проходимост, кемперах, вили и други места за съхранение.Изработен е от висококачествен материал ABS, издръжлив, лесен за почистване и не ръждясва.Лесна инсталация, самоклеящуюся на лентата не трябва да пробия, просто отклейте и залепете самоклеящуюся прокладочную филм на гладка стена.Водоустойчив, прахоустойчив, също така може да попречи на смилане на преобръщане на пердета домашни любимци, ви позволява удобно да поставят в торби за боклук, ролки, кърпи и малки предмети в съответствие с вашите нужди.Характеристика : 2. По рафтовете може да поставяте мобилни телефони, освежители за въздух, растения или други малки предмети, които са удобни и практични.Подвижна цилиндричен прът подходящ за използване на различни видове казанчета за лесно разглобяване. Отличен за къща за гости бани, половинных бани, дамских спални и малки помещения, където съхранение е ограничено.Използвайте в домове, апартаменти, вили, проходимост, кемперах, вили и други места за съхранение. Изработен е от висококачествен материал ABS, издръжлив, лесен за почистване и не ръждясва.Лесна инсталация, самоклеящуюся на лентата не трябва да просверливать, просто отклейте и залепете самоклеящуюся прокладочную филм на гладка стена. Напълно прозрачен прозорец показва оставащия обем в режим на реално време и ви позволява да персонализирате фигура, рисувани на ръка, за поставяне на прозрачен панел. Спецификация : Тип продукт : държач за тоалетна хартия Материал : abs Цвят : както е показано на снимката Размер : както е показано на снимката Тегло : около 936 г ~ 1025 g/33 грама ~ 36,2 унция Етапи на инсталацията : 1. Избършете с чиста стену2. Прикрепете стикер без маркировка 3. Задайте кутия за салфеток4. Включени в комплекта : 1 х Държач за тоалетна бумаги1 х наклейкапримечание : 1.

Декларирани характеристики