.

DOITOOL 8 бр Самозакрывающаяся Контур Пружина на рамка, която да Панта Ъглова Панта за кабинет Пружина на Линия За кабинет Панти за гардероб Никелови Панти Лицето Малк?

DOITOOL 8 бр Самозакрывающаяся Контур Пружина на рамка, която да Панта Ъглова Панта за кабинет Пружина на Линия За кабинет

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Пантите на гардероба самозакрывающиеся за кухненски накладки Пантите на шкафа на Пантите на гардероба самозакрывающиеся пантите на шкафа на Пантите на вратите на шкафа на Пантите на кухненски шкаф Пантите на шкафа за кухненски шкафове, Метални панти на шкафа на Пантите на гардероба Метални панти : Работи добре : Пантите на гардероба има дълъг срок на служба и може да се използва многократно, което позволява да го използвате дълго времеПантите на гардероба : Пантите на гардероба са самозакрывающуюся конструкция, позволяваща вратата плътно и здраво затворени.Панти кухненски шкаф : Висококачествен материал : панти, изработени от желязо, което .Висока твърдост, трудно е деформиран и ръжда.Линия мебелни врати : Уникална пружина ги прави самозакрывающимися при лек натиск, прости за използване.Панти отвора на броня : Лесен за използване : Уникална пружина ги прави самозакрывающимися при лек натиск, са лесни за използване и експлоатация.Списък на пакетите в 8 x Панти за кабинет Особености -Материал : Железни панти -Операция е лесно, просто трябва внимателно да кликнете на вратата на гардероба, самозакрывающаяся контур бавно и автоматично ще се затвори шкаф самозакрывающиеся панти за кухненски режийни линии за шкафове панти за шкафове самозакрывающиеся панти за шкафове панти за шкафове панти за кухненски шкафове, метални панти за шкафове, метални панти за шкафове. -В сравнение с други видове панти за шкафове, тази самозакрывающаяся контур може да се намали шума при затваряне на вратите на панти за кухненски шкафове. -Панти осигуряват меко затваряне, без удари и предотвратява появата на драскотини, дълготрайна употреба полуприкрытые линия. - Цвят : както е показано на фигура, черно тяло кабинет - Размер : 6,00 X2,70 X2,20 см /2,36 X1,06 X0 Подмяна на вратите на кухненския шкаф. -Самозакрывающиеся панти опрости живота си.За монтаж на различни врати, дървени панти шкафове. -Заоблени ъгли, им е трудно да се почеше.Подходящ за кухненски шкафове, гардеробни, шкафчета за баня и др вратите бамперные линия.Информация за стоки, Подмяна на врати, кухненски шкаф Добро майсторство на изработката и интелигентен дизайн, го правят удобен за използване. кухненски хидравлични панти Това може да бъде замяната на старите или счупени панти на гардероба.- Панти за ъглови шкафове, Произведени от внимателно подбрани железните материали, тези самозакрывающиеся панти имат дълъг живот и отлични експлоатационни характеристики, които могат да ви направи една добра услуга.

Декларирани характеристики