.

Антистатичен Каишка на Китката, Червен Антистатична Гривна Гумени Гривни, Анион Германий Спортен Силиконов Гривна, Зимна Електростатичен Каишка за мъже, Жени, Юно?

Антистатичен Каишка на Китката, Червен Антистатична Гривна Гумени Гривни, Анион Германий Спортен Силиконов Гривна, Зимна

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

СЪВЕТ : Ако носите пуловер или вяжете кедри в студено и сухо време, може да доведе до много статично електричествоВ това време гривната не може да абсорбира много статично електричество, и вие ще усетите удари с електрически ток.Моля, преди да се докоснат до някакво метал, щракнете с пръсти върху метална ципа на маншет за бързо отпечатване на статично електричество и да се избегне токов удар. 【Антистатични каишка за китката】 Антистатични каишка на китката, премахва статичното електричество, благодарение на анионному германиевому силикону и други електрически елементи.Антистатичен гумена гривна може да балансира положителните и отрицателните заряди, подобряване на физическата функция, подобряване на здравето и подобряване качеството на съня. 【Антистатична гривна широко се използва 】 Подходящ за тичане, каране на колело, джогинг, бейзбол, баскетбол и други спортове.Особено подходящ за есенно-зимния сезон статично електричество, за да реши проблема статични токов удар. 【Висококачествени антистатични каишка за китката】 антистатична гривна е изработена от мек силикон и аниони германия, който притежава добро антистатическим ефект, е безопасен и безвреден, и не стимулира противника.Водоустойчив и моющийся. 【Модерен Гумена Гривна】Гривна с 6 дупки за регулиране на размера, подходящи за повечето китките мъже, жени и тийнейджъри.Стилен външен вид, това е най-добрият подарък за рожден ден, Ден на благодарността, подарък за коледа, подарък за годишнина, подарък за майка, подарък за баща си или за подарък за Св.СЪВЕТ : Ако носите пуловер или вяжете кедри в студено и сухо време, може да доведе до много статично електричество.В това време гривната не може да абсорбира много статично електричество, и вие ще усетите удари с електрически ток.Моля, преди да се докоснат до някакво метал, щракнете с пръсти върху метална ципа на маншет за бързо отпечатване на статично електричество и да се избегне токов удар. 【Антистатични каишка за китката】 Антистатични каишка на китката, премахва статичното електричество, благодарение на анионному германиевому силикону и други електрически елементи.Антистатичен гумена гривна може да балансира положителните и отрицателните заряди, подобряване на физическата функция, подобряване на здравето и подобряване качеството на съня. 【Антистатична гривна широко се използва 】 Подходящ за тичане, каране на колело, джогинг, бейзбол, баскетбол и други спортове.Особено подходящ за есенно-зимния сезон статично електричество, за да реши проблема статични токов удар.

Декларирани характеристики