.

JJ CARE Компрессионный пакет с лед за вращательной маншон на рамото Студена терапия | Компрессионный пакет с лед за топла и студена тайна рамо | Пакет с лед за възстано?

JJ CARE Компрессионный пакет с лед за вращательной маншон на рамото Студена терапия | Компрессионный пакет с лед за топла и

BGN 15.41

Сума
Налично за поръчка

?За многократна употреба – този за многократна употреба наплечный пакет с лед бързо замръзва за удобство на употребаТози компрессионный пакет с лед за рамото ще улесни болка или възпаление.Пълен с маркови гелевыми пакети с лед е за поддържане на стабилна температура по-дълго от конкурентите си. ? ТЕРАПИЯ на БОЛКИ и НАРАНЯВАНИЯ - Ни обвиват с лед за рамото JJ CARE е отлично средство за облекчаване на травми в рамото, ръката и шията. Ефективно помага при травми вращательной маншет, смещениях горната част на ръката, стягане, отеке и крекинг, операциите по смяна на плешките. ?ВИСОКО КАЧЕСТВО - Нашият компрес с лед за ротаторния маншон на рамото е изработен от дишаща неопренового скоба с неплъзгащи вкара накладки, както и гелевых компреси премиум-клас за раменете, които остават напълно еластична и облегают раменете си дори и след замразяване при температура от -13 ° C. ?ГАРАНТИРАНА ДЪЛГОТРАЙНОСТ - Дизайн наплечного компрес с лед от JJ CARE е разработена с уплотненными ръбове двойна ширина, за да се предотврати протичането на гел.Този пакет с лед за операция на рамото ускорява време на лечебния процес, като помага на мускулите да се възстановят след напрегната тренировка. ?УДОБНО и ЕФЕКТИВНО, - Всяка опаковка ice shoulder wrap съдържа плик найлонов плик с цип, който запазва съдържанието гел при съхранение във фризера.Не е необходимо размораживать пакет с лед за вращательной белезници, тъй като допълнителен найлонова торбичка прави по-гигиеничным. ?За многократна употреба – този за многократна употреба наплечный пакет с лед бързо замръзва за удобство на употреба.Този компрессионный пакет с лед за рамото ще улесни болка или възпаление.Пълен с маркови гелевыми пакети с лед е за поддържане на стабилна температура по-дълго от конкурентите си. ? ТЕРАПИЯ на БОЛКИ и НАРАНЯВАНИЯ - Ни обвиват с лед за рамото JJ CARE е отлично средство за облекчаване на травми в рамото, ръката и шията. Ефективно помага при травми вращательной маншет, смещениях горната част на ръката, стягане, отеке и крекинг, операциите по смяна на плешките. ?ВИСОКО КАЧЕСТВО - Нашият компрес с лед за ротаторния маншон на рамото е изработен от дишаща неопренового скоба с неплъзгащи вкара накладки, както и гелевых компреси премиум-клас за раменете, които остават напълно еластична и облегают раменете си дори и след замразяване при температура от -13 ° C.

Декларирани характеристики