.

Филтър за Прахосмукачка FOMIYES Аксесоари за Нокти, Аксесоари за Нокти Вентилатор за Нокти Филтър За Нокти Екранната Плоча Машина За Почистване на Нокти Филтър за Пра?

Филтър за Прахосмукачка FOMIYES Аксесоари за Нокти, Аксесоари за Нокти Вентилатор за Нокти Филтър За Нокти Екранната Плоча Машина

BGN 5.39

Сума
Налично за поръчка

Прахосмукачка за нокти : Изработен е от качествени материали, траен и практичен за употребаЕкран за засмукване на ноктите : подходящ за различни видове прахосмукачки и може да се използва повторно.Машина за пробиване на нокти, пила за нокти, за нокти : множество, може да се използва многократно, която лесно и удобно за почистване.Табела за нокти-арт : Около филтър окото наклеен слой гъба от удобен материал, за защита на пишеща машина от надраскване при извличане на филтър на окото.Филтър за многократна употреба : Подходящ в переноске и действието, идеален за домашна и професионална употреба.Списък на пакетите 1 x филтър за прах за дизайн на ноктите Характеристики -Цвят : бял Филтър за прахосмукачка -Материал : PP, PED филтърна хартия за нокти Вакуум филтър за нокти-Размер : около 18,50 X18,50 X1,40 см / 7,27 X7,27 X0 Пылезащитная плоча. - Той е подходящ за много видове прахосмукачки и могат да бъдат използвани филтър за прахосмукачка за нокти. - Лесен за използване и удобни за експлоатация, филтър за вентилатор за нокти. - Около окото на филтър нанесен слой гъба от удобен материал за защита на машина от надраскване при извличане на прахосмукачка за нокти с мрежесто филтър. - Изработен от материали, устойчиви и сигурни за продължително използване на сита за нокти. - Хуманен дизайн, специална конструкция с прибиращ се деформира при извличане на филтър окото само трябва да се държи слайд-изложени ключалката на предната част на филтър мрежа, внимателно да се извлече, след това можете да махнете филтърна решетка за почистване на нокти.Информация за стоки, Филтър за нокти за педикюр Търсите професионален филтър за прах за дизайн на ноктите?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява множество работи?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият филтър за прах за дизайн на ноктите, изработени от материал, трябва да отговарят на вашите нужди.Филтри за прах за нокти - това е един от най-добрите варианти за вас.

Декларирани характеристики