.

TBFL Промишлен Смесител За Баня, Матиран Черен Месинг Смесител За Мивка С Един Отвор И Една Дръжка, смесителна Батерия за Топла и студена Вода На Бортике, Смесител За ?

TBFL Промишлен Смесител За Баня, Матиран Черен Месинг Смесител За Мивка С Един Отвор И Една Дръжка, смесителна Батерия за

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

★ Високо качество : Корпус от плътен месинг, конструкция от безоловен месинг с висококачествени, устойчиви на корозия галванична черно покритиеКерамични клапани превъзхожда браншови стандарти за издръжливост, осигурявайки трайни работа в продължение на целия срок на служба.Излив създава добра струя вода, която бързо, красиво и практично изпълва с вана. ★ Индустриален стил и ретро дизайн : Външен вид миксер за баня е направена в ретро индустриален стил.Промишлен вятъра, гола водопроводна тръба, имитира водно дюза, разработен от фирма iron pipe.Избирайте висококачествени материали, за да даде индустриална вятъра метален стил. ★ Спестяване на вода : Аератор за кран за мивка може изцяло да се смесват потоците на въздух и вода.Вграден аератор с подвижна и може да създаде ефект на пяна, като по този начин спестява до 30% на разхода на вода и като едно докосване е по-удобно и гъвкаво. ★ Многофункционален : Нашият промишлен смесител за мивка е оборудвана с кръгла дръжка с колело, можете лесно да контролирате температурата и разход, мека вода излиза без пръскане, в същото време, спестяване на вода. може лесно да се инсталира. ★ Добро обслужване на клиенти : Ние сме професионален производител на смесители за баня, ако имате някакви въпроси относно тези смесители за баня по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще бъдем онлайн 24 часа, за да реши вашите проблеми и ще можете да се насладите напълно на радост на душата с помощта на миксер за душата.Спецификация : Тип на крана : Смесител за баня Стил на : Промишлено СтильМатериал : Материал на корпуса на крана : месинг Материал на чучура на миксер : месинг Ръчен душ : месинг Материал ядро клапан : керамика Цвят : матово черно Обработка на повърхността : галванично охлаждане и отопление на Прекъсвач : да, Настройка на отвора : Единични дупки Брой писалки : Единична дръжка Тип дръжки : Безформения Размер : Обща височина : 11,95 "Височина на носа : 7,76"Обсега на чучура : 6,32"Диаметър на инсталационния дупки : 1,26"-1,49" / 32 - 38 mm (Препоръчително 1,38 " / 35 мм, ако пробия дупка) Начин на монтаж : Монтира се на палубата Опаковка : 1x Смесител за баня 1x Ръководство за инсталиране 1x Някои аксесоари, Съвети за инсталиране : 1. Ако трябва да го инсталирате сами, ви е необходим известен опит инсталация.

Декларирани характеристики

Faucet Type:
Bathroom Faucet
Style:
Industrial Style
Material:
Faucet Body Material:
Brass
Faucet Spout Material:
Brass
Hand Shower:
Brass
Valve Core Material:
Ceramic
Color:
Matte Blck
Surface treatment:
Electroplate
Cold and Hot Switch:
Yes
Installation Holes:
Single Holes
Number of Handles:
Single Handles
Handle Type:
Knob
Size:
Overall Height:
11.95
Spout Height:
7.76
Spout Reach:
6.32
Installation Hole Diameter:
1.26-1.49 / 32-38mm (1.38 / 35mm Is Recommended If To Drill The Hole)
Installation Way:
Deck Mounted
Packing:
1xBathroom Faucet:
1x Hnadle:
1xinstallation manual:
Some Accessories:
Installation Tips:
1. If you have to install it yourself, you will need some installation experience. Do not install it at will.:
2. Rinse the debris in the pre-embedded water pipe before installation to avoid clogging the faucet and internal piping. :