.

Candygirl, 50 бр., Гъвкави Връзки-пеперуди за момичета, Аксесоари за коса за момичета, Аксесоари за коса за момичета, Аксесоари за коса за деца за момичета, Определени с цв?

Candygirl, 50 бр., Гъвкави Връзки-пеперуди за момичета, Аксесоари за коса за момичета, Аксесоари за коса за момичета, Аксесоари

BGN 5.33

Сума
Налично за поръчка

♥ Не разгражда, не спутывает и не уврежда косата гумени ленти за коса в една опаковка. ♥ Меки и еластични, идеални за коса за малки момичета, страхотни аксесоари за коса за момиченца. ♥ горе-долу tiny terry o ' s не нанасят болка на косата в продължение на целия ден. ♥ 50шт гумени ленти за коса с лък в една опаковка. ♥ можете да ги използвате, за да се обличаш дрешки за малки момичета, възможности за използване са безкрайни.Фантастично разнообразие от цветове е толкова красиво, ярко и красиво; Набор от най-различни цветове, в тон на вашето заедно; Открийте всичко, което сложите на ден.Гъвкав и по-мек : Изработени от мека тъкан материал, тези малки лъкове за коса са приятни на допир и са удобни в чорап, не ще се придържат към косата си момичета.Полезни еластични ленти за коса : Набор от малки бантиков за коса различни цветове може да отговори на вашите различни нужди и може да промени своята прическа всеки път.Еластична дъвка за коса може да се използва не само за връзване на косата, но и за връзване на нещо.Комплектът включва : 50 мини-бантиков за коса.

Декларирани характеристики