.

KTYOEY Короната на кралицата и диадема за жени-Кристален превръзка на главата, аксесоари за коса във формата на короната на принцеса за парти на булката (червен)

KTYOEY Короната на кралицата и диадема за жени-Кристален превръзка на главата, аксесоари за коса във формата на короната

BGN 10.13

Сума
Налично за поръчка

【Crown за жени】 : Високо качество и твърд материал, устойчив на косата, дизайн превръзки под формата на корони, изящни и няма да навреди на косата при носенето 【Луксозен материал】 : цинк сплав, планински кристал, изкуствен кристал повод. размер декор : 6,1 (диаметър) x 2,2 (В) инча (приблизително). наистина подобрява елегантността и красотата на вашата жена.много приятен подарък за вас на вашата сватба, привличащи погледа на тълпата, подходящ за повечето дами и момичета. изискан и траен в употреба, удобен в чорап, лесно не пада. 【Направи голям ден специален】 : Материал за декоративни детайли от страз, с инкрустации от страз и красив като основен елемент в дизайна, бъдещата булка наистина ще блесне в своя голям ден!. 【Стилен и елегантен дизайн на короната 】 : Стилна сватба облекло-диадема от блестящ кристал с кристали, короната с сверкающим, перфектен дизайн прави тази корона е по-елегантна. подходящ за дами и момичета във всички случаи, като например за сватба, рожден ден, свети Валентин, годишнина и т. Покажете чара си с помощта на гребен за коса. 【Повод】 : Тази елегантна короната с блестящи кристали.Подходящ за всяка жена на вашата сватба, на специално парти или последния вечер.Чудесен аксесоар и украса за момичета и жени.Идеален подарък за себе си или свои приятелки.Дайте на приятелките си, този очарователен комплект!.Описание : - Ретро стил, в стил барок и изискан дизайн - Високо качество и твърд материал - Идеалният подарък кралица или принцеса, жени, дами, момичета, възрастни, новобрачным, булки съдържание на Пакета : 1 х короната в бароков стил.

Декларирани характеристики