.

Слушалки-english Dilwe J7 Language Translator, Незабавен Гласов преводач Bluetooth 5.2 с високоговорители, Поддържа 84 език, 5 режима на превода, AI Translate за пътуване, за обучение на Бизнеса (

Слушалки-english Dilwe J7 Language Translator, Незабавен Гласов преводач Bluetooth 5.2 с високоговорители,

BGN 12.84

Сума
Налично за поръчка

МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Слушалки-english поддържат онлайн-превод на 84 езика и са оборудвани с 6 водещи системи за превод; точността на превода достига 99% 5 Режима превод : Режим блуждающей на Земята, Режим на чат, Режим на симултанен превод, Режим на Al Translator, Режим на повикване, изложени на сайта.Конструкция с шумопотискане : Bluetooth-слушалки с езикови преводач долавят околния шум и поправят за до 90 на сто.ЧУВСТВИТЕЛНО ДОКОСВАНЕ : слушалки-преводачи с функция за разпознаване на докосване на лицето, което предоставя чувствителен и удобен интерфейс с натискането на един бутон.ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН : Слушалки language Translator са с ергономичен дизайн, който се поставя в страничната слухов проход и надеждно се фиксира и в двете ушни канали, за да се чувстват добре. ОТЛИЧНА лекота на УПОТРЕБА : Слушалки Language translator разполагат с набор от тонколони за едно вълнуващо слушане на музика и са подходящи за слушане на музика и извършване на телефонни обаждания.Как да използвате : 1. Влезте и използвайте.Параметри : Тип на продукта : Слушалки-english Материал : пластмаса, електроника Модел : J7 Характеристики : Възпроизвеждане чрез Bluetooth, говорители, гласово набиране, превод Bluetooth Версия : Bluetooth 5.2 Честота : 2,4 Ghz Импеданс : 32 Ω Формат на възпроизвеждане : Моно, бинауральный предаване на Разстояние : 15 м / 49,2 метра Време на изчакване : 7-10 дни Време за зареждане : 1 час Време за възпроизвеждане : 4-5 часа Поддържани езици : 84 Ток на входа : 5 В 1 A 5 режима на прехвърляне : 1. Режим блуждающей на Земята (за едно лице с една слушалки, няма нужда от никакви операции, пряк разговор и поддръжка за прехвърляне по време на разговор). Режим за чат (с един човек от една слушалки, можете да води разговор, чрез контролиране на бутоните на слушалки или на говорител; натиснете (кратко натискане или двойно щракване на някои гарнитурах), за да запишете микрофон, слушалки, щракнете двукратно върху (дълго натискане или тройно щракване върху някои гарнитурах) за записване на микрофона на телефона). Режим на симултанен превод (можете да гледате поддържани филми или курсове по чужди езици, и на телефона по-близо до източника на звука и ще се пренесе едновременно в реално време). Режим на Al translator (един човек със слушалки и един човек с мобилен телефон може много лесно да се пита пътя и да поръчате храна).

Декларирани характеристики

Item Type:
Translator Earbuds
Material:
Plastics, Electronics
Model:
J7
Features:
Bluetooth Playback, Speaker, Voice Activated Dialling, Translation
Bluetooth Version:
Bluetooth 5.2
Frequency:
2.4GHZ
Impedance:
32 Ohms
Playback Format:
Monaural, Binaural
Transmission Distance:
15m/49.2ft
Standby Time:
7-10 Days
Charging Time:
1 Hour
Playback Time:
4-5 Hours
Languages Supported:
84
Current Input:
5V 1A
5 modes of translation:
1. Wandering Earth mode (one person with one headset, no need for any operation, direct conversation, and support translation while speaking).:
2. Chat mode (one person with one headset, you can have a conversation by controlling the headset or speaker buttons; click (short press or double click on some headsets) to record the headset microphone, double click (long press or triple click on some headsets) to record the phone microphone).:
3. Simultaneous translation mode (you can watch supported foreign language movies or courses, put the phone close to the sound source and translate simultaneously in real time).:
4. Al translator mode (one person with a headset and one person with a mobile phone can ask for directions and order food very easily).:
5. Off site call mode (support headset, speaker and headset, speaker to speaker call or real time translation, each headset or speaker is an ID account, when the other party is not online, you can also leave a message).:
Package List:
2 x Translator Earbuds:
3 Pairs x Ear Covers :
1 x Charging Compartment :
1 x Data Cable :
1 x Headset Manual :
1 x App Manual :