.

Кафяви Тъмно сини Салфетки в етнически стил Бохо, Комплект от 4 Килим в бохемски стил, Ретро Златисто-Черен, Кафяв, Бельо с флорални принтом, Миещи Подложки за Кухнен

Кафяви Тъмно сини Салфетки в етнически стил Бохо, Комплект от 4 Килим в бохемски стил, Ретро Златисто-Черен, Кафяв,

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

★ 【Размер】 : 18x12 инча, включително 4 броя кърпички в етнически стил бохо, дебелина на топлоустойчива салфетки е 0,1 инча, те са умерени по размер и дебелина, са много подходящи за оформяне на кухненския плот и може да ви осигури по-комфортно хранене ★ 【Кърпички от плащаницата】 Тези кърпички златисто-черен цвят, изработени от чиста ленена кърпа, която е мека, здрава е, не избледняват и не се колебае.Ръбовете са пришити, добро качество на изработката. идеален за защита на вашата маса за хранене петна от храна и драскотини.Подходящ за ежедневна употреба. ★ 【 Двустранен печат】 : кърпички миещ се различават двустранен печат, технология за печат с висока разделителна способност, ярки цветове и ясни рисунки.Тези кафяви, тъмно-сини на тепиха в етнически стил бохо с бохемски килим и винтажными златисто-черни кафяви флорални мотиви, ярки и ясни, ще допринесат за вашия дом по-забавно. ★ 【Великденски декорации】 : Комплект от 4 настолни постелки в бохемски стил, подходящ за всеки повод.Можете да използвате ленени салфетки в кухни, маси от заведения за хранене, списания, маси, в хотели, ресторанти и т. са Изключително красиви и приятни за окото.Подарък и изненада за вашите родители, приятели и любими хора, на всекидневното семейно ползване, празници, тържества, партита и др. ★ 【Лесно почистване】 : Тези подложки southwest place могат да се перат в машина, в студена вода, щадящем режим и се сушат в перална машина с ниско съдържание на мазнини.Не се разпада и не се свие след почистване.Ако е необходимо, не отбеливайте с ниско съдържание на желязо. ★ 【Размер】 : 18x12 инча, включително 4 броя кърпички в етнически стил бохо, дебелина на топлоустойчива салфетки е 0,1 инча, те са умерени по размер и дебелина, са много подходящи за оформяне на кухненския плот и може да ви осигури по-комфортно хранене. ★ 【Кърпички от плащаницата】 Тези кърпички златисто-черен цвят, изработени от чиста ленена кърпа, която е мека, здрава е, не избледняват и не се колебае.Ръбовете са пришити, добро качество на изработката. идеален за защита на вашата маса за хранене петна от храна и драскотини.Подходящ за ежедневна употреба. ★ 【 Двустранен печат】 : кърпички миещ се различават двустранен печат, технология за печат с висока разделителна способност, ярки цветове и ясни рисунки.Тези кафяви, тъмно-сини на тепиха в етнически стил бохо с бохемски килим и винтажными златисто-черни кафяви флорални мотиви, ярки и ясни, ще допринесат за вашия дом по-забавно. ★ 【Великденски декорации】 : Комплект от 4 настолни постелки в бохемски стил, подходящ за всеки повод.Можете да използвате ленени салфетки в кухни, маси от заведения за хранене, списания, маси, в хотели, ресторанти и т. са Изключително красиви и приятни за окото.

Декларирани характеристики

Size:
18 x 12 inches (45 x 30 cm)
Fabric:
Linen
Package Including 4 pieces placemats:
Features:
Breathable, wear, sunscreen, dustproof.
Use:
Ideal for home kitchen everyday meals, family gatherings, dining hall, vacations, hotel, restaurants, business, office, coffee shops, etc, outdoor and indoor use can meet your different needs. Perfect for everyday use, party, holiday, wedding, ceremony, Christmas, and more.
Care Instruction:
Machine washable in cold water. Do not bleach.No dry cleaning. Iron in low heat if required.
Perfect After-Sales Servies:
Any unhappy shopping experience will be seriously treated by us, we will always be here preparing to provide you with the best service. Any question or complaint will be replied to/solve within 24 hours! Purchase our Tapestry Without Any Risk!:
Add to Cart now! :