.

Cakina Сгъваема Сушилня за Чинии, Сушилник за Съдове, Кухненски Двуслойни Органайзер, Простор за Сушене на 35 см, 2-Слойная Простор, Срок за Събиране на Съдове, Рафтове з?

Cakina Сгъваема Сушилня за Чинии, Сушилник за Съдове, Кухненски Двуслойни Органайзер, Простор за Сушене на 35 см, 2-Слойная

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Конструкция с два слоя За пестене на място е Задължително за всяко домакинствоМатериал : стомана с покритие Ch/ rome. 2-слойная стойка за прибори за хранене с покритие Chro / me, прозрачна противомоскитной мрежа, кофички за прибори за хранене и подстаканником. Компактен сешоар за бебешки бутилки, подложки за сушене на чинии В първа апартамент трябва да бъде поставка за хартиени чинии над мивката.Разборная сушилня за съдове, двуслойни органайзер за сушене на чинии, 35 см, 2-слойная сушилня за съдове, полици за събиране на прибори, поставки за чаши за кухня, топлоустойчива до 932 ° F, електрическа готварска печка, специална повърхност, на гланцово полиране и защита от ръжда. Стойка е изработена от устойчив метал; двупластова полк с подстаканником могат да се настанят в пълен размер чинии, купички, чаши и т. Направете така, че вашата кухня да изглежда красиво и чисто Обем на опаковката : 39,5x11x25 см Двуслойни дизайн за записване / И М /РИ пространство, задължителен за всеки дом Материал : стомана с хромирано покритие 1 х 2-слойная сушилня за съдове, удобни за използване, Цвят : сребрист Обем на продукта : 35x24,5x36,5 см Тегло на напречното сечение на Тегло : 1100 г Двупластова поставка за прибори с хромирано покритие, прозрачна табела, D / rain, кофички за прибори за хранене и подстаканником.Сгъваема сушилня за чинии, сушилник за съдове, кухненски двуслойни Органайзер, простор 35 см, 2-слойная простор, срок за събиране на съдове за готвене, Поставка за чаши, Стелажи за кухня.

Декларирани характеристики