.

Калъф за носене на етерични масла myonly побира 30 на мрежи за 1-3 мл ролкови бутилки, Чанта-Органайзер за съхранение на Твърд калъф за дома, за пътуване и презентации (ли?

Калъф за носене на етерични масла myonly побира 30 на мрежи за 1-3 мл ролкови бутилки, Чанта-Органайзер за съхранение на

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Материал : EVA, 100% чисто нов и високо качество ★ Лесно да побира до 30 флакона (1-3 мл) на етерични масла. ★ Забележка : Подходящ само за бутилки обем 1-3 мл. ★ Размер : прибл. 17,5*12,5*5 см/ 6.Удароустойчив и защитен от падане, го лесен за пренасяне.Предпазва етерично масло от излагане на слънчева светлина или на резки промени в температурата на околната среда.Осъществяване Кутия : 1 * Калъф за етерични масла (флакони с етерични масла в комплекта не са включени).Лесно може да побира до 30 флакона (1-3 мл) на етерични масла.Удароустойчив и защитен от падане, го лесен за пренасяне.Предпазва етерично масло от излагане на слънчева светлина или на резки промени в температурата на околната среда.Перфектния калъф за съхранение вкъщи или при пътуване.Осъществяване Кутия : 1 * Калъф за етерични масла (флакони с етерични масла в комплекта не са включени).

Декларирани характеристики

100% brand new and high quality Material:
EVA Color