.

RUNATURE 22-Инчов Черна Лента за Изграждане на Косъм От Човешка Коса, за Жени, Копринена Директен Залепваща Лента за Удължаване на Коса от Естествена Кожа Реми, Лента За ?

RUNATURE 22-Инчов Черна Лента за Изграждане на Косъм От Човешка Коса, за Жени, Копринена Директен Залепваща Лента за Удължаване

BGN 27.30

Сума
Налично за поръчка

Меки коси модерни цветове. Бързо и лесно се нанася. 【Черна лента за удължаване на коса от човешки косъм】 от 10 до 12 инча за 30 грама, 14 инча за 40 грама, от 16 до 22 инча за 50 грама. 1-2 опаковки се препоръчват за увеличаване на дължината на косата, а 3-4 опаковки - за пълнотата на косата.Можете да изберете броя на опаковките в съответствие с вашите нужди!. 【За цвят】Лента за удължаване на косата са направени от истински човешки коси и се предлагат в различни цветове, дължини и текстури, за да бъдат примирени с вашата естествена коса.Цветовете могат леко да се различават от показаните поради осветление, монитори и настройки.Можете да изберете прическа в съответствие с изображението на дисплея, като се има предвид свой собствен цвят на косата в корените. 【Инсталиране и вынимание】 Лентово косата лесно се нанася и по-неусетно.Нанесете го по метода на "сандвич" и се загрява в продължение на няколко секунди, той ще се превърне в по-устойчиви!Обикновено наращенные косата се държат някъде от 8-14 седмици.Моля, изтрийте наращенные косата е професионален инструмент за премахване, за да не навреди на вашата естествена коса. 【Ниски експлоатационни разходи и използването на многократна употреба】 Лента за изграждане изисква много малко грижи в сравнение с други видове изграждане.Те могат да се мият и да подредят точно както вашия естествен косъм, и вие не трябва да използвате никакви специални инструменти или инструменти, за да се грижи за тях.Лентата на разширяването може да се използва многократно, което ги прави по-икономичен вариант в дългосрочен план.Можете лесно да ги премахнете и преинсталирате с нова лента. 【Опитайте нови лентови вложки за удължаване на косата днес!】Лента вложки за удължаване е чудесен вариант за тези, които търсят не изисква специални грижи удължаване на косата, което органично се съчетава с естествена коса.Можете да ги оформите и да се измие точно като вашия естествен косъм, и те могат да си локонам дължина, обем и плътност, без да вредят на вашата естествена коса.

Декларирани характеристики