.

ZJchao Polygonum Multiflorum Шампоан Шампоан За Коса, Шампоан За Черна Коса Грижа За Косата Шампоан За Растеж на Косата Затемняющий Шампоан и Балсам Органичен Затемняющий Шампо

ZJchao Polygonum Multiflorum Шампоан Шампоан За Коса, Шампоан За Черна Коса Грижа За Косата Шампоан За Растеж на

BGN 4.01

Сума
Налично за поръчка

Шампоан за коса Hair ПРАВИ КОСАТА ГЪСТА, ЧЕРНА И ЛЪСКАВА : Продуктът съдържа Polygonum multiflorum, Polygonum multiflorum може да се възстанови косата си, да ги гъсти, а космите са черни и блестящиШампоан за коса против пърхот И ОМАЗНЯВАНЕ на косата : Нашият шампоан е подходящ за мазна коса, както и за суха и изтощена коса.Има фина пяна и силна очищающей способност.Той може ефективно да контролира съдържанието на мазнини и премахване на пърхот, както и премахване на сърбеж и сухота на кожата на главата.Шампоан за коса съдържа растителни эссенцию, нежно подхранва косата и ги прави гладки.Осигурете коса с необходимите хранителни вещества и да ги направи гладки и лесни за чесане.ДОБРО ХРАНЕНЕ, по-ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ : Този шампоан осигурява на косата достатъчно количество хранителни вещества, които подхранват косата и скалпа, възстановява повредената коса, ефективно почиства косата и им придава чистота и свежест. Съдържа растителни эссенцию, нежно подхранва косата и ги прави гладки. Помага за подобряване на водно-маслен баланс, освежава и се бори с перхотью. Осигурява коса с необходимите хранителни вещества, което ги прави гладки и лесни за чесане. Навлажняване на косата и дополните на влага, в която те се нуждаят. След употреба те стават свежи и прозрачни, а не мазни.Спецификация : Функции : 1. Съдържа растителни эссенцию, нежно подхранва косата и ги прави гладки. Помага за подобряване на водно-маслен баланс, освежава и се бори с перхотью. Осигурява коса с необходимите хранителни вещества, което ги прави гладки и лесни за чесане. Навлажняване на косата и дополните на влага, в която те се нуждаят. След употреба те стават свежи и прозрачни, а не мазни.Параметри : Състояние : Напълно нов Тип елемент : Шампоан за Волосцвет : както е показано на снимките Съдържание в мрежата : 200 мл Тегло : прибл. 245 г Осъществяване Списък : 1 * Шампоан за коса Забележка : Моля, имайте предвид, че един нов вид и стария вид на този продукт, ще бъдат изпратени на случаен принцип, и се уверете, че няма да възрази, преди да поръчате!.

Декларирани характеристики

Features:
1. Contain plant essence, gently nourish hair and makes your hair smooth.:
2. Help to improve water oil balance, refreshing and anti-dandruff.:
3. Providing hair needed nutrient and making it smooth and easy to comb.:
4. Moisten hair and supplement moisture that hair needs.:
5. Fresh and clear, not greasy after using.:
Specification:
Condition:
Brand New
Item Type:
Hair Shampoo
Color:
As Pictures Show
Net Content:
200ml
Weight:
Approx. 245g
Package List:
1 * Hair Shampoo:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering!: