.

U-TIMES Дълги, Обемни Вълнообразни Червени Перуки, направени от Синтетични Бордо Свободен Къдрава Перука С Въздушна Бретон Вино-Червено Термоустойчиви Синтетични Пе?

U-TIMES Дълги, Обемни Вълнообразни Червени Перуки, направени от Синтетични Бордо Свободен Къдрава Перука С Въздушна Бретон

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Материал】1Синтетични дълги къдрави перуки с бретон вино-червени къдрави перуки с високо качество вълнообразни перуки, направени от синтетични косми кестеняво-червен цвят.Добра текстура, без entanglements, копринена и мека.Може да бъде директен и вьющимся (при температура под 180 ℃). 【Размер шапки】 Еластична, мека и дишаща мрежа с 2 регулируеми джапанки вътре шапка за перука, средната обиколка на главата е 22,25 инча.Подходящ за обиколката на главата на повечето хора. 【Применимая сцена】Този кестеняво-червен дълги вълнообразни перука с бретон е идеален за ежедневна употреба, партита, сватби, срещи, Хелоуин, съраунд, вълнообразни перука с бретон за подарък на приятели и определени тематични представления, модерен и атрактивен, огнеупорни вълнообразни перука ще ви даде повече чар и забавление.дълги вълнообразни перука с бретон ще ви направи център на вниманието. 【Напомняне】 След получаване на длинноволновых перуки можете да ги шампоан, след това затвори на притежателя им и да им даде, за да изсъхне по естествен начин, без да се излагат на въздействието на слънцето. 【Услуги】 Ако имате някакви въпроси или предложения, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.Ние ще бъдем на ваше разположение по всяко време и ще осигури задоволително решение в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики