.

Acecharming Перуки с превръзка на главата за черни жени, Къдрава Перука с Превръзка на главата, 10-26 Инча, прави и Къдрави Перуки с Повязками Извива Перука с Превръзка на г?

Acecharming Перуки с превръзка на главата за черни жени, Къдрава Перука с Превръзка на главата, 10-26 Инча, прави и Къдрави Перуки

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

1 Разклатете перука-панела след изваждане от опаковката и се дръж го за известно време, за да къдрици са станали плътни и естествени, той ще бъде по-красива, отколкото по-рано. Всички синтетични перуки, с превръзка на главата имат минимална загуба и спутывание, че е нормално, моля, внимателно срешете перуката, не срешете я, когато косата е мокра. При пране на перуки с превръзка на главата си, моля, внимателно измийте ги, моля, използвайте балсам за коса на водна основа.Перука не търкайте и не отжимайте, за да изсъхнат на въздуха, без вентилатори. Можете да съхранявате перуки с превръзка на главата, в мрежата за коса и найлонова торбичка или сложи перука на поставка за перуки, моля, обърнете внимание, че перуката трябва да се съхранява на хладно и сухо място. ❤【Синтетични перуки премиум-клас】 Очарователен перука-превръзка на главата е изработена от висококачествена синтетика, мека и естествена, подобна на тези от човешка коса. Плътност 150%, не спутывается и не добри. ❤【Лесно за носене】 перука-превръзка на главата, извратени, без лепило, без дантели по-малко от 2 минути, за да инсталирате, е подходящ за начинаещи и готов за работа.Тези перуки-превръзка на главата ви позволяват да покаже своя собствена естествената линия на растеж на косата, изглежда много естествено и реалистично. ❤【Размер шапки】 Средният размер на шапки 22-22,5 инча, подходящ за всички глави с помощта на гребен и контролирано каишка.Лесно се регулира, да се носят удобно. ❤【За всички поводи】 : Перуки с прикрепена заобиколен от злато почистена контроли могат да направят бретон, висок и наполовина събрани на опашка, кок и т. Перука-превръзка на главата за ежедневието, на парти, маскарадного костюм, известни личности, Хелоуин, cosplay, или всеки друг повод, който искате, ще ви направи по-красиви. ❤【 Перфектното обслужване на клиенти : 】 30 дни без причина за връщане на стоката. Онлайн-обслужване на клиенти 24 часа в денонощието, всеки проблем, моля не се колебайте първо да свържете се с нас и ще получите задоволително решение : ).Перука-превръзка на главата - това е перука машинно производство, пришитый към мека превръзка на главата вместо дантела.Това е нов модерен дизайн тази година, без лепило и гел, и той също така ви позволява да вържеш косата си на висока опашка или кок, демонстрирайки нашата собствена естествената линия на растеж на косъма.

Декларирани характеристики