.

HEALTHY TRACK 75 Грама 2.2 Литра Бутилка за Пиене на Водата е с Голям Капацитет, не Съдържа BPA, Преносим Фитнес Зала, Йога, Туризъм, Спорт на Открито, Голяма Бутилка за Вода с д?

HEALTHY TRACK 75 Грама 2.2 Литра Бутилка за Пиене на Водата е с Голям Капацитет, не Съдържа BPA, Преносим Фитнес Зала, Йога,

BGN 12.74

Сума
Налично за поръчка

? Голям капацитет 75 грама или 2,2 литра - с перфектен размер за всекидневна употреба, упражнения на открито или на тренировка във фитнес залата. ? Една флип-надолу капака.Лесно може да се пие за идеалния размер, се затваря с едно щракване, не тече.Добър размер, за да сложи в него лед или плодове.Лесен за почистване дълга четка. ? Ергономична дръжка.Лесно се издига, когато е изпълнен. ? Висококачествен каишка за ръка.Изработен от найлон капани, той не се чупи дори при продължителна употреба. ? Голям капацитет. 75 грама или 2,2 литра - с перфектен размер за всекидневна употреба, упражнения на открито или на тренировка във фитнес залата. ? Една флип-надолу капака.Лесно може да се пие за идеалния размер, се затваря с едно щракване, не тече.Добър размер, за да сложи в него лед или плодове.Лесен за почистване дълга четка. ? Ергономична дръжка.Лесно се издига, когато е изпълнен. ? Висококачествен каишка за ръка.Изработен от найлон капани, той не се чупи дори при продължителна употреба. ? Тази бутилка се предлага с о-пръстен и спирала гърло, тя герметична.Изработени от плътен заведения и полипропиленови материали, тази бутилка е здрав, трайни и устойчиви на високи температури.Той може да ви предостави три начина да го носите със себе си навсякъде.Подходящ за тренировка във фитнес зала, зала за физически упражнения, офиси и всички видове занимания на открито. ? Идеален подарък : шише за вода е направена от висококачествен хранителен екологично чист полипропилен, 100% не съдържат бисфенол А, и няма мирис тел, която осигурява ежедневна хидратация.Той се отличава с ярки цветове и е идеално място за вашите любими, за да им помогне да остане хидратирана и здрава. ? Е уникално за спорт : Подходящ за всички видове спортове на открито, като пешеходен туризъм, бягане и т.

Декларирани характеристики