.

Пескоструйный пистолет Soda силен вятър Gun, Комплект с Тупалка от волфрамов Бора Въздушен Пескоструйный пистолет за Премахване на прах Преносим Комплект Пескоструй?

Пескоструйный пистолет Soda силен вятър Gun, Комплект с Тупалка от волфрамов Бора Въздушен Пескоструйный пистолет за Премахване

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

?️【пескоструйный пистолет от алуминиева сплав тип B за леене под налягане】 : Нашият пескоструйный пистолет с резба тип B е изработен от алуминиева сплав по метода на леене под налягане, която се отличава с високо качество, удобство на обслужването, гладка пясъкоструйни обработка и устойчивост на износване, а също така е снабден с 1 здрава тупалка от волфрамов бор, 6 мм, което прави работата по-удобна и ефективна ?️【ПОДДЪРЖА различни АБРАЗИВНИ СРЕДА】 : Нашият пескоструйный пистолет е подходящ за различни абразивни и пескоструйных среди, такива като пясък, силициев диоксид, керамика, алуминиев оксид и др.Моля, уверете се, че използвате подходящия за вашия проект abra. ?️【ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ】 : Този пескоструйный пистолет е предназначен за ефективно почистване на мастилено-струйни детайли и повърхности с течност под високо налягане.Той отлично подхожда за различни работи, включително струйную обработка на стъкло, премахване на ръжда, боя и скала с автомобили и други повърхности. ?️【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : Пясъчната тръба на това пескоструйного пистолет подсоединяется чрез песочную дюза и се определя хомутом за маркуч, като при това не се образуват мехурчета. ?️【ВНИМАНИЕ】 : най-Добре е да използвате въздушен компресор обем повече от 1 кубичен метър, мощност от 7,5 киловата и да използвате абразивную окото 60-150, в противен случай това ще се отрази на ефекта песъкоструена.В процеса на използване на пескоструйного пистолет, който трябва да се обърне внимание на сигурността си и също така да се действа внимателно.В същото време от съображения за сигурност не насочвайте пескоструйный пистолет на хора или животни. · Материал : алуминиева сплав. · Цвят : сребърен. · Размер : 4,44 "х 2,3"x 6,3". · Тегло : 0,88 кг. · Диаметър на дюзите от волфрамов бора : 6 mm. 正文 正 正本::: 1 пескоструйный пистолет тип B + 1 бр. накрайник от волфрамов бора 6 mm.

Декларирани характеристики