.

Косметичка за феновете на криминально-драматичен сериал на 1920-те години, вдъхновени от стоки G2TUP Peaky, за пътуване (Косметичка за сериал на 1920-те години)

Косметичка за феновете на криминально-драматичен сериал на 1920-те години, вдъхновени от стоки G2TUP Peaky, за пътуване (Косметичка

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

❤Чудесен подарък за всеки повод, за всяка групировка, която обича грим!Идеално за това, за да покаже любовта и това, колко много те е грижа, с чувство за хуморС надпис : "Нека ти ще бъдеш в рая близо половин час, преди дяволът да разбере, че си мъртъв". ❤Този пакет Thomas Gifts - добра вдъхновяващи подарък за феновете на класическия тв шоу.Подходящ за употреба във всеки случай, за всички. ❤Тази благородна косметичка с принтом е подходящ за всеки почитател на популярното телевизионно шоу или просто фенове на гангстерски шоу. ❤МАТЕРИАЛ : Органайзер за телевизор с криминалната драма на мълния от мек полиестер и ярки косметичек с принтом. ❤Водоустойчив калъф за тоалетни принадлежности, Размер : 23 * 17 см, идеална за пътуване, пътувания с преспиване или за съхранение на козметика, бижута, аксесоари за коса, писалки и моливи или други аксесоари.Също така е чудесно за торбички за памперси. Ние сме специализирани в производството на чорапи / кафе steins.Нашите продукти са вдъхновени от предмети от бита, такива като домашни животни, природа, научни продукти и много други.Характеристики : 1. Хлопчатобумажный материал позволява машинную пране и разтягане на крак, като предоставя идеален кръг размер. Тези чорапи съдържат много забавно съобщение, което ще ги накара да рассмеяться. Тези страхотни чорапи - уникален забавен подарък за специални случаи.Този път, носете подарък, който ще незаличима ефект, и си представете реакцията на вашите близки. Идеално за празнични дни, рождени дни, двойки, housewarming, ден на майката, дама, подарък за нов дом и валентинок.

Декларирани характеристики