.

2023 Нова сгъваема кошница за пазаруване 2 в 1, преносима сгъваема чанта за пазаруване количка, лека водоустойчива чанта за пазаруване с колела, количка-тоут, количка ?

2023 Нова сгъваема кошница за пазаруване 2 в 1, преносима сгъваема чанта за пазаруване количка, лека водоустойчива чанта

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

?️【 Сгъваема кошница за пазаруване 2 в 1 】 - Как като отвориш ципа чанти, тя ще се превърне в пакет за пазаруванеАко имате много неща, тя се превръща в практично количката за пазаруване, която лесно се влача със себе си. ?️【 Количка за продукти с колела сгъваема 】 - При убирании малки продукти, вие също може да се сгъва на колелото.Удобни за носене.Колела, които се крият под чанта, и вие не можете истински да се различи, да не привлече внимание. ?️【 Пазарска чанта на колела 】- Голям капацитет. Максимум капацитет е около 30 л, идеален за рязане на зеленчуци, плодове, напитки, меса и така нататък.Може да се използва като по-голямата чанта или чанта през рамо. ?️【 Преносима кошница за пазаруване 】- цип в горната част позволява чантата да е среден размер, не заема много място.Удобно за носене и получаване, благодарение на водонепропускливи ципове, която е лесна и безопасна. ?️【 Здрав материал 】- Продуктова количка с колела изработени от дебела здрава тъкан оксфорд, водоустойчива вътрешна част и сверхпрочных колела.Плат устойчиви на разкъсване, износостойка и водоустойчив.Лесно се съхраняват на рафта или в колата.Дъното е облицована с неръждаема дъска с складывающимися колела, те са достатъчно силни, за да издържат на максимално тегло 15 кг ?️【 Идеалният подарък за жени 】- Модерен дизайн, подходящи за момичета от всички възрасти.Също така е идеален подарък за Деня на майката.Направете шопинг или пътуване по-стилен сред тълпата. ?️【 Сгъваема кошница за пазаруване 2 в 1 】 - Как като отвориш ципа чанти, тя ще се превърне в пакет за пазаруване.Ако имате много неща, тя се превръща в практично количката за пазаруване, която лесно се влача със себе си. ?️【 Количка за продукти с колела сгъваема 】 - При убирании малки продукти, вие също може да се сгъва на колелото.Удобни за носене.Колела, които се крият под чанта, и вие не можете истински да се различи, да не привлече внимание. ?️【 Пазарска чанта на колела 】- Голям капацитет. Максимум капацитет е около 30 л, идеален за рязане на зеленчуци, плодове, напитки, меса и така нататък.Може да се използва като по-голямата чанта или чанта през рамо. ?️【 Преносима кошница за пазаруване 】- цип в горната част позволява чантата да е среден размер, не заема много място.Удобно за носене и получаване, благодарение на водонепропускливи ципове, която е лесна и безопасна. ?️【 Здрав материал 】- Продуктова количка с колела изработени от дебела здрава тъкан оксфорд, водоустойчива вътрешна част и сверхпрочных колела.

Декларирани характеристики