.

Kisangel 3 бр. опаковъчна кутия Съкровище Празнични Бонбони Кухи Сувенири Сладък Хелоуин за Сватбеното парти за Носене на Хладно Crystal Форма за Душата на Дома Сандъка Иг?

Kisangel 3 бр. опаковъчна кутия Съкровище Празнични Бонбони Кухи Сувенири Сладък Хелоуин за Сватбеното парти за Носене на Хладно

BGN 23.23

Сума
Налично за поръчка

ABS ДЕТСКИ съкровище-Благодарение на простия и удобен дизайн, този продукт също така може да продължи дълго време.ПЛАСТМАСОВ КОВЧЕГ СЪКРОВИЩЕ - малки кутии за шоколадови бонбони, сувенири, за партита или сватби.Да се създаде добра атмосфера за вашата сватба или парти.В сандъка със съкровища - Кутия за сватбени предложения е Лесен за дизайн, лесен за употреба, я не е лесно да се деформира, вие можете да я използвате с доверие.ДЕКОРАТИВНА КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Пиратски кутии за бонбони, Можете да попълните тези полета за партита, бонбони, шоколад, подаръци и много други за уникални сватбени подаръци.СВАТБЕНИ АКСЕСОАРИ - Кутия за подарък, за партита, в нея също така можете да съхранявате любимите си играчки.Чудесен съкровище за деца.В САНДЪКА със съкровището е за деца-Благодарение на простия и удобен дизайн, този продукт също така може да продължи дълго време.ПЛАСТМАСОВ КОВЧЕГ СЪКРОВИЩЕ - малки кутии за шоколадови бонбони, сувенири, за партита или сватби.Да се създаде добра атмосфера за вашата сватба или парти.В сандъка със съкровища - Кутия за сватбени предложения е Лесен за дизайн, лесен за употреба, я не е лесно да се деформира, вие можете да я използвате с доверие.ДЕКОРАТИВНА КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Пиратски кутии за бонбони, Можете да попълните тези полета за партита, бонбони, шоколад, подаръци и много други за уникални сватбени подаръци.СВАТБЕНИ АКСЕСОАРИ - Кутия за подарък, за партита, в нея също така можете да съхранявате любимите си играчки.Чудесен съкровище за деца.Пратката включва 3 x кутии, Особености - Произведени са изработени от трайни материали.Pirate ковчег за най - добър обект за съхраняване на лични вещи на децата. - Благодарение на простия и удобен дизайн, този продукт също така може дълго време да стане сватба инвентар. - малки кутии за бонбони, подаръчни кутии за партита или сватбени подаръци.Кутия за празнични предложения ще създаде чудесна атмосфера за вашата сватба или парти. - Приятен цвят и лек, лесно се пренася във всички места, които искате, което ви гарантира повече удобство в прозрачна пиратски кутия. -Размер : 14,00 X10,50 X11,00 см / 5,50 X4,13 X4 кутия бонбони за партита. -Материал : органайзер за бижута, направени от ABS пластмаса -Цвят : сватбена кутия шоколадови бонбони с различни цветове - Можете да попълните тези полета за партита, бонбони, шоколад, подаръци и много други за уникални кутии за съхранение на сватбени сувенири.

Декларирани характеристики