.

ABOOFAN 50 бр. Стикери за Хелоуин, Водоустойчиви Стикери за Хелоуин, Етикети за Хелоуин за Домашен интериор, Етикети във формата на Тикви за Хелоуин, Декора за Врати, Про?

ABOOFAN 50 бр. Стикери за Хелоуин, Водоустойчиви Стикери за Хелоуин, Етикети за Хелоуин за Домашен интериор, Етикети във

BGN 20.93

Сума
Налично за поръчка

Етикети за Хелоуин за дома - Стикер, изработен от здрава и сигурна в употреба на материалаЕтикети с тиква за Хелоуин - класическа рисунка на Хелоуин, който е уникален.Стикер на прозореца на фестивала - Различно прост дизайн на структурата, което го прави удобен за употреба и декориране.Стикер за парти - идеален за дома, бар, клуб, както и за декориране на училищни партита, за да прекарате време.Етикети на тема Хелоуин - можете да ги използвате на партито в чест на Хелоуин, в бара, училище и клуба, в къщата с духове и т. Осъществяване на Списък на 50 x етикети на Хелоуин Характеристики - Размер : около 30,00 X20,50 X0,05 см / 11,79 X8,06 X0,02 инча - Това няма да навреди на стената при изтриване. - Материал : PVC - Етикети са с рисунки на тема Хелоуин, които могат ефективно осветяване на декора на вътрешната сцена. - Идеален за ежедневна украса на прозореца на стаята и на тематичната сцена на фестивала. - Стикерът е изработен от материал, който е траен и безопасни за употреба. - Цвят : Асорти цветове - Прости по структура дизайн, лесен за употреба.Описание на продукта Този продукт е набор от етикети на тема Хелоуин, създаване на весела атмосфера на сцената, подходящи за оформяне на сцена в закрити помещения. идеален избор за декор на стените на сцена в закрити помещения.Се различава простият дизайн на дизайн, което го прави удобен за употреба и декориране.

Декларирани характеристики