.

Gionforsy 1 бр. Ръчно фен на Рейва, Бамбук Ръчно Фен, Голям Сгъваем Вентилатор с Ярък Цветен Филтър Сгъваем Вентилатор за фестивала (1БР-Style4 Лилаво)

Gionforsy 1 бр. Ръчно фен на Рейва, Бамбук Ръчно Фен, Голям Сгъваем Вентилатор с Ярък Цветен Филтър Сгъваем Вентилатор за

BGN 11.99

Сума
Налично за поръчка

Материал : Ръчно фен Rave е изработена от висококачествени платове с набивным модел, здрави ребра от бамбуково дърво и метална перка 100% ръчна изработка и изящна изработка. Размер : Голям размер-дължина-13 см, открита широчина 25 см.Дизайн : Плат на вентилатора са много ярки по цвят и приятна на допир.Състои се от 13 ребра бамбукова дървесина, могат да се отварят в пълен 180°.Всяка от дървени спици здраво прикрепена към тъканите, така че тя здрав, и да си не е лесно скъса едно.Усещане : Бамбукови ребра закрепени перка, те лесно отварят и затварят.Направете силен "клик", като само тук ще откриете вентилатор.Фен може да вдигне много въздух, така че да получите приятно усещане при използването му.Повод : Идеален фен на рейва чудесно за фестивала, рейва, денс парти, на училищното представление, Хелоуин, сватба, абитуриентски бал, декорация на дома и много други случаи.Пратката включва : 2 бр., това, което виждате на основата на картинката, е това, което получавате.Материал : Ръчно фен Rave е изработена от висококачествени платове с набивным модел, здрави ребра от бамбуково дърво и метална перка. 100% ръчна изработка и изящна изработка. Размер : Голям размер-дължина-13 см, открита широчина 25 см.Дизайн : Плат на вентилатора са много ярки по цвят и приятна на допир.Състои се от 13 ребра бамбукова дървесина, могат да се отварят в пълен 180°.Всяка от дървени спици здраво прикрепена към тъканите, така че тя здрав, и да си не е лесно скъса едно.Усещане : Бамбукови ребра закрепени перка, те лесно отварят и затварят.Направете силен "клик", като само тук ще откриете вентилатор.Фен може да вдигне много въздух, така че да получите приятно усещане при използването му.Повод : Идеален фен на рейва чудесно за фестивала, рейва, денс парти, на училищното представление, Хелоуин, сватба, абитуриентски бал, декорация на дома и много други случаи.Пратката включва : 2 бр., това, което виждате на основата на картинката, е това, което получавате. ръчно фен Rave, бамбук ръчно фен, голям сгъваем фен от ярък цветен плат, сгъваема вентилатор за фестиваляматериал : Ръчно фен Rave е изработена от висококачествени платове с набивным дизайн, издръжлив бамбук бомбетата и метална перка. 100% ръчна изработка и изящна изработка. Размер : Голям размер-дължина-13 см, открита широчина 25 см.Дизайн : Плат на вентилатора са много ярки по цвят и приятна на допир.

Декларирани характеристики