.

Статуетки на котки Aayla – Комплект от 3 Малки Сини Статуи на котки цвят на Морска Вълна, Очарователен подарък за любителите на котки, Украса на домашна кухня (8,5 H Синь?

Статуетки на котки Aayla – Комплект от 3 Малки Сини Статуи на котки цвят на Морска Вълна, Очарователен подарък за любителите

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

【Ръчна работа】 Три метални фигурки на котки, ръчно изработени, включително две седи котка и една полегнала коткаСпециална технология за изрязване на предната част на корпуса, която е боядисана в злато, прави линии котка е подчертана. 【Ръчно рисувани】 Тези три очарователни котка ръчно рисувани сини, аквамариновыми и златни цветове, многослойными, пълни с блясък. 【Перфектна комбинация от】 не е нужно Да губите време в мислене за закупуване на това, че все още могат да се вземат, тъй като те вече съставят ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ. 【Информация за продукта】 Седи котка : 3,5 "L, 1,57"W, 8,5"H; Разположена котки : 7 "L, 1,57"W, 4,15"H. 【Страхотен подарък】Набор от уникални подаръци за всеки ден и празник за приятели, семейства, любовници, колеги, любители на котки, и собственици на домашни любимци!.Тези малки чаровни котки представляват красива метална скулптура във формата на котка, изглеждайте страхотно на домашната рафт, на масичката за кафе, спалня, хол и т. Това е страхотен подарък за рожден Ден, Свети Валентин, Коледа, нов дом или друг празничен подарък за приятели, семейство, любовници, любители на котки или на собствениците на домашни любимци.

Декларирани характеристики