.

Zerodeko 5 бр. Бутилка с Пожелания за Любов Стъклен Терариум с Капак Стъклени Съдове Декор За Растенията Стъклена Сеялка Терариум Дрейфующая Бутилка Мивка, Стъклена Ба?

Zerodeko 5 бр. Бутилка с Пожелания за Любов Стъклен Терариум с Капак Стъклени Съдове Декор За Растенията Стъклена Сеялка Терариум

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Бутилка с гледката : Това също може да бъде една бутилка с гледката, бутилка за изисквания или подвесное украса за домаМалък аквариум : Прозрачен дизайн ви позволява лесно да разглеждате съдържанието на бутилката и лесно за използване.Подвесная бутилка за заявки : Прозрачна стъклена бутилка, за да видите елементите в нея, тази стъклена бутилка-украса за бродерия и изкуство.Бутилка за съхранение под формата на звезда Оригами : Бутилка може да се използва за съхранение на малки предмети, а също и като декоративни бутилки за ландшафта.Бутилката е с образа на растенията : Това също може да бъде една бутилка за съхранение, бутилка за изисквания или декоративна бутилка, която ще донесе изненади в живота си.Бутилка с гледката : Това също може да бъде една бутилка с гледката, бутилка за изисквания или подвесное украса за дома.Малък аквариум : Прозрачен дизайн ви позволява лесно да разглеждате съдържанието на бутилката и лесно за използване.Подвесная бутилка за заявки : Прозрачна стъклена бутилка, за да видите елементите в нея, тази стъклена бутилка-украса за бродерия и изкуство.Бутилка за съхранение под формата на звезда Оригами : Бутилка може да се използва за съхранение на малки предмети, а също и като декоративни бутилки за ландшафта.Бутилката е с образа на растенията : Това също може да бъде една бутилка за съхранение, бутилка за изисквания или декоративна бутилка, която ще донесе изненади в живота си.Опаковката включва 5 бр. x 1 × стъклена бутилка във форма на сърце, Особености -Бутилка може да се използва за съхранение на малки предмети, а също и като декоративен стъклен контейнер за бродерия. -Цвят : Прозрачен терариум за растения във формата на сърце -Материал : стъкло, декоративна дървена ваза за цветя -Размер : 14,00 X12,00 X3,00 см / 5,50 X4,72 X1 Прозрачни бутилки за дрифт. - Прозрачен дизайн ви позволява лесно да разглеждате съдържанието на бутилката и удобна за използване риба fish tank. - Това също може да бъде една бутилка за съхранение, бутилка за изисквания или декоративна бутилка, за да донесе изненади в живота си. - Добри материали и фина обработка, бутилка е удобна за вас, идеален за малък аквариум, направен със собствените си ръце. - Нашата стъклена бутилка е изработена от безопасни материали и със сигурност можете да използвате бутилка като декоративен пейзаж бутилки.

Декларирани характеристики