.

Възпоменателна Монета LIOU 70th Anniversary Ерусалим, Доналд Тръмп, Столица на Израел, Еврейски Храм, Посребрени Монети, са подбрани Монета на иврит, на Новост, Монета - Злати?

Възпоменателна Монета LIOU 70th Anniversary Ерусалим, Доналд Тръмп, Столица на Израел, Еврейски Храм, Посребрени Монети, са

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Размер на около : 40 мм * 3 мм Материал : Метал с позлатените покритие.Тегло : около 40 г. Специално и красиво сребърно покритие с крал Сириусом и президент на Тръмп.Опаковка : монета от 1 част, опаковани в премиальную капсула и найлонова торбичка.Размер на около : 40 мм * 3 мм. Материал : Метал с позлатените покритие.Тегло : около 40 г. Специално и красиво сребърно покритие с крал Сириусом и президент на Тръмп.Опаковка : монета от 1 част, опаковани в премиальную капсула и найлонова торбичка.Опаковка : монета от 1 част, опаковани в премиальную капсула и найлонова торбичка.Кир - това е царят, който се изпраща на евреите у дома след 70 години плен.Тя разрешава възстановяване на Храма.Отстрани с Сайрусом изобразен профил на Тръмп и думите : "Той ми възложи да се изгради за Него дом в Ерусалим.

Декларирани характеристики