.

Натиснете на Деня на Св. Патрик На Ноктите със Средна Дължина Квадратни френски Уши Трилистники Режийни Нокти Зелен Щастлив Детелина, за да проверите за Дизайн нок?

Натиснете на Деня на Св. Патрик На Ноктите със Средна Дължина Квадратни френски Уши Трилистники Режийни Нокти Зелен Щастлив

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Честит ден на Св Патрик】Модели от зелени трилистников с зелен дизайн щастлив детелина, модерен и празнични. 【Опаковка съдържа】 Кутия съдържа 24 режийни нокти, пилочку за нокти и 24 желейных лепило, режийни ноктите са разделени в 12 различни размери, ви е удобно да избират фалшиви нокти, които отговарят на вашия ногтю. 【Висококачествен материал Abs】 Гел-лак за нокти XILEIME press on е изработен от безопасен и траен акрил материал, той може да остане около 3 седмици при използване на лепило с обичайните грижи, дори и при миене и вземане на душ.Не травмирует ръце, не се разгражда лесно, никога не блести истински блестящ гел, без лак, принт никога не избледнява. 【Лесна употреба】, Вместо да губите много време и пари в маникюрном салон, вие можете да смените стила на своите нокти за 15 минути, по всяко време и на всяко място.(Режийни ноктите продължават по-дълго, ако вие, почистете ги преди употреба и не трябва да се използва вода в рамките на първия час носене). 【Лесно се】 : Jelly лепило можете бързо да се премахне и че не боли си естествени нокти, пълно премахване може да поддържа ноктите непокътнати за повторна употреба.Името на стоката : Въздушни ноктите със зелени трилистниками на Деня на Св. Патрик Технически характеристики Брой : 24шт, 12 размери Цвят : зелен Как да се използва 1. Нарежете и почистете страните и област на кожичките, за прецизно напасване. Изберете подходящ размер на режийни нокти за всеки пръст. Нанесете върху ноктите стикер с желейным лепило. Сложете отгоре ноктите. Кликнете върху тях в продължение на 10 секунди е готово.Как да се освободите 1. Накиснете ноктите си в топла вода и след няколко минути внимателно отклейте предварително приклеенные ноктите му. Махнете стикер с лепило и го товарителница върха на нокътя за следваща употреба. Моля не се дръжте акрилни нокти във вода в продължение на дълго време, това ще доведе до това, че ноктите лесно ще паднат. Моля, избягвайте продължителен контакт с гореща вода и сапун, за да се удължи срока на експлоатация. Да се пази от вода в продължение на 1 час след изготвянето на въздушната нокти. Можете да използвате другите аксесоари за декорация на въздушната нокти, за да създадете свой любим стил.

Декларирани характеристики