.

JFGJL Електрическа острилка за моливи, с две дупки Батерия тип АА Автоматична острилка за моливи устойчива на плъзгане Автоматично спиране за сигурност Идеално подх?

JFGJL Електрическа острилка за моливи, с две дупки Батерия тип АА Автоматична острилка за моливи устойчива на плъзгане Автоматично

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

★ Острилка с две дупки - съвместими с дървени моливи за писане и рисуване, с две дупки, предназначени за моливи с диаметър 6-8 мм 9-12 мм отделно за удобство на заточване ★ Захранва от батерия -препоръчително е да се използват 4 батерии тип АА, така че не е нужно да се притеснявате за това, че храната ще свърши (на батерии и адаптер в комплекта не са включени). ★ Сигурност - Електрическа острилка за моливи автоматично ще спре да работи, когато моливи или покритие ще бъдат премахнати.Той е много траен в употреба!!. ★ Съвместимост със стандартни или с цветни моливи - Независимо от това, работите ли над домашна работа или на произведение на изкуството, тази острилка ви позволява да усъвършенствате всички моливи по ваш вкус. ★ Почиства ЛЕСНО - Свалете капака острилки, за да се изсипва резитба. освен това, е удобно да се разделят на острието на точилок за моливи, за да може при желание може да е намажете ги отвътре. ❤ Характеристики : - Кликнете върху върха на писалката, за да стартирате пишеща машина, използвайте я незабавно, спестете енергия и не се притеснявайте - Острене на моливи, веднага спира, което води до ненужни разходи моливи - Процес на рязане пера прекъсва грифель и автоматично разряжает грифель, което е удобно за работа.- Молив автоматично се завърта два пъти, когато рязане е добра, молив отстранява повреди в процеса, дава възможност на децата да пишат по-безопасно и комфортно на Конструкция с двоен отвор, два са подходящи за обикновени цветни моливи и моливи с диаметър 6-8 мм 9-12 мм - Малък и лек, така че е лесно да носят със себе си навсякъде.- Конструкция сменяеми резаков удължава живота на острилки за моливи, захранван с батерии.❤ Технически характеристики : - Материал : пластмаса Размер : Диаметър 6-8 мм 9-12 мм - Цвят : син, розов, сребрист❤ съдържание на Пакета : - 1 х острилка за моливи - 2 х сменяеми лезвийзависимая на окото от прах, предотвращающая вылетание прах.

Декларирани характеристики