.

Amuse - Штабелируемый и небьющийся комплект контейнери за хранителни продукти Alaska търговски клас, с капачка - Произведено в Европа (всеки комплект по 3-67 унции)

Amuse - Штабелируемый и небьющийся комплект контейнери за хранителни продукти Alaska търговски клас, с капачка - Произведено

BGN 11.38

Сума
Налично за поръчка

"Продукт на красив цвят и приятен размер" "Те могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка, както и те са здрави ". "Поръчах ги за своя застаряването на баща си.Те са вкусни и практични, и им е много лесно да се ползват ". "Здрава и надеждна". "Добри за съхранение на продукти". "Идеален за домашен сладолед". "Идеално пасва за турист!Харесва, че те се натрупват.Аз с лекота отстранява ги в чекмеджето на масата!". "Доста добре - харесва ми, че те не са направени в Китай". "Не ми харесват тези чаши, защото те имат отличен цвят, те са трайни и могат да се штабелировать". "Защита от разлив се радваше на голям успех.Поръчах от първоначалните причини, като цяло.В продължение на десетилетия стандарт са икономични и полезни ястия, домашно приготвени, в състава на които влизат билки за семейна градинарство и лечебни растения ". Във всеки комплект са включени три хранителни контейнер търговско качество с капак. 100% гаранция за стягане на : уплътнение и надеждни ключалки предпазват от разливи и изпускащ.Проста правоъгълна форма позволява лесно да го поставите на всяко отделение за съхранение.На покрива има място за етикети, така че можете да напишете описанията на продуктите, или датата на изтичане на срока на годност на съдържанието.Размери на контейнера за набиране обем 40 грама : 5 x 5 x 6,7 инча всеки контейнер.Размери на контейнера за набиране обем 67 грама : 10 x 6,7 x 5 инча във всеки контейнер.Във всеки комплект от 3 контейнера.Идеално за всеки повод : барбекю, тайни партита, приготвяне на ястия, ежедневното приготвяне на храна, на къмпинг, за пътуване и много други.Други възможности за съхранение включват супа, макарони, хляб, плодове, чипс, сладолед, бонбони, зърнени храни, пуканки за гледане на филми и десерти.Идеален за съхранение на сладолед.Изработен е от дебела, трайно, устойчиво на петна и миризми висококачествена пластмаса полипропилен.Тъй като всички наши продукти са нетоксични и на 100% не съдържа бисфенол А, вие може да разчитате на най-доброто по стандартите safe на храните.И те са лесни за употреба, почистване и съхранение : безопасни за фризер и микровълнова печка, те могат да се мият в съдомиялна машина.Произведени в Белгия компания DBP Пластмаси от 1938 година. Сертифицирани по ISO 9001. Високо качество и изключително високи стандарти за безопасност на хранителните продукти в кухненски принадлежностях.

Декларирани характеристики