.

Zerodeko Овлажняващ Шампоан Керамични Бутилки За Сапун Owl Опаковка Лосион 440 мл Празни Бутилки за Шампоан с Помпи Порцеланови Бутилка за Лосион за Еднократна Употреба ?

Zerodeko Овлажняващ Шампоан Керамични Бутилки За Сапун Owl Опаковка Лосион 440 мл Празни Бутилки за Шампоан с Помпи Порцеланови

BGN 6.81

Сума
Налично за поръчка

Дозатори за течен сапун с анимационни совой за баня ще станат отлични подаръци за вашите приятели, семейство и роднини а комплекти дозаторов лосион-плотове за баня. опаковка сапун за ръце за баня е Изработен от висококачествен материал, по-голяма и да може да се използва многократно, в продължение на дълго време.Дизайн на лъскава и гладка повърхност, лесен и удобен за използване, не е хлъзгава, за ръце. опаковка за сапун за съдове за еднократна употреба вие просто трябва Да кликнете на помпа, и ще получите сапун за ръце вътре в него в ръка. керамични опаковка за сапун е Изработен от висококачествени материали с добър ефект запечатване, за да се избегне изтичане на течност по време на транспортирането. прост опаковка за сапун за съдове за един човек с Лек и портативен, лек и практичен дизайн, лесно нажимается, дълъг хват не се уморява.Описаниеразливатель за лосион е изработена от висококачествени материали, така че можете смело да натиснете помпата, за да се използва сапун.Тънка работа с обикновен външен вид, може да украсят вашето индивидуално пространство, е като къща, баня, тоалетна, офис, хотел, Особености-Размер : 15,30 X8,50 X8,50 см6,01 X3,34 X3,34 инча-Материал : керамика-Капацитет : 440 млупаковка, включително и 1 бутилка за лосион.

Декларирани характеристики