.

Четка за тоалетна Четка за тоалетна, Магазин Qilu Силиконови Стенни Четка за тоалетна с квадратна Основа Подвижна дръжка Надежден продукт (Цвят: цветът 3)

Четка за тоалетна Четка за тоалетна, Магазин Qilu Силиконови Стенни Четка за тоалетна с квадратна Основа Подвижна дръжка Надежден

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

компактен дизайн не заема място, безшевни монтаж на стена, не вреди на стената, това е най-добрият избор за вашата баняСтенен ершик за тоалетна е по прост и модерен дизайн, богат на функции, красив и практичен.Глава на четка е изработена от по-добро PET материал, който притежава висока почистване на лента и не уврежда емайла на тоалетната чиния.Дизайн на четка с кръгла глава има силна обеззараживающей способност, и с помощта на лесни за почистване на тези места, където тоалетната чиния не се поддава на лесно почистване.Услуга : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. компактен дизайн не заема място, безшевни монтаж на стена, не вреди на стената, това е най-добрият избор за вашата баня.Стенен ершик за тоалетна е по прост и модерен дизайн, богат на функции, красив и практичен.Глава на четка е изработена от по-добро PET материал, който притежава висока почистване на лента и не уврежда емайла на тоалетната чиния.Дизайн на четка с кръгла глава има силна обеззараживающей способност, и с помощта на лесни за почистване на тези места, където тоалетната чиния не се поддава на лесно почистване.Поддръжка : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.MRXFN не капе, няма Течове, Няма Волатилност. ? Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките. ? Моля, позволете ни да погрешить в размер на 1-3 см, благодаря ви за вашето разбиране.

Декларирани характеристики