.

Играчки за котки FOOPOMARY, Удари Мол, Кутия, Интерактивни Играчки за котки за домашни котки, Коте, Куче, Кученцето е Забавна играчка за домашни любимци, Многофункционал?

Играчки за котки FOOPOMARY, Удари Мол, Кутия, Интерактивни Играчки за котки за домашни котки, Коте, Куче, Кученцето е Забавна

BGN 12.13

Сума
Налично за поръчка

【Играчка за котки 3 в 1】 Играчка за котки с три функции : пилинг на нокти, почивка и игра, което позволява да спестите от покупката на отделна играчки за определена функция, която също така намалява драскотини по мебелите 【На дървесина хартия с висока плътност】Когтеточка изработени от гофрирана хартия с висока плътност за окото картина, която е различна устойчивост на износване и устойчивост на надраскване и отговаря на характера на котки точат нокти. 【Лесно управление】 Натиснете копчето, и нека плюшени мишки има, или можете да поставите кошачью мента (не е включен в комплекта) в дръжката, и нека котката ви изследва, драскотина, смъркане, намира, за да развива координацията на ръцете и очите и ловни умения. 【Плюшен играчка-люлка】В комплекта също така влиза плюшен играчка с пружинками, които може да вмъкнете в когтеточку.Той може да се разклати от страна в страна, скача нагоре и надолу и се върти на 360 градуса, за бързо привличане на котки до началото на лов. 【Отличен избор за подарък за любителите на котки】Това е чудесен подарък за котки и техните собственици.Сладък и забавен!!. 【Играчка за котки 3 в 1】 Играчка за котки с три функции : пилинг на нокти, почивка и игра, което позволява да спестите от покупката на отделна играчки за определена функция, която също така намалява драскотини по мебелите. 【На дървесина хартия с висока плътност】Когтеточка изработени от гофрирана хартия с висока плътност за окото картина, която е различна устойчивост на износване и устойчивост на надраскване и отговаря на характера на котки точат нокти. 【Лесно управление】 Натиснете копчето, и нека плюшени мишки има, или можете да поставите кошачью мента (не е включен в комплекта) в дръжката, и нека котката ви изследва, драскотина, смъркане, намира, за да развива координацията на ръцете и очите и ловни умения. 【Плюшен играчка-люлка】В комплекта също така влиза плюшен играчка с пружинками, които може да вмъкнете в когтеточку.Той може да се разклати от страна в страна, скача нагоре и надолу и се върти на 360 градуса, за бързо привличане на котки до началото на лов. 【Отличен избор за подарък за любителите на котки】Това е чудесен подарък за котки и техните собственици.Сладък и забавен!!.

Декларирани характеристики