.

Възглавница за четене със ситно Нарязан пяна с памет ефект, Възглавница за четене в задната част на леглото, Която е на Гърба, Възглавница за отдих в хола, Възглавни?

Възглавница за четене със ситно Нарязан пяна с памет ефект, Възглавница за четене в задната част на леглото, Която е на

BGN 12.57

Сума
Налично за поръчка

★ 【Възглавница за облегалка С подлакътници】 : Възглавница за подкрепа на долната част на гърба от полипропиленови памук с нисък отскок осигурява удобна и стабилна подкрепа за гърба и ръцете и отговаря на контурите на тялото, осигурявайки идеална подкрепаНапример, на топло в прегръдка, която не ви дава да се лежи в леглото, издигаше на дивана, четат, гледат телевизия и да играят на видео игри, се оказва по-голяма подкрепа, отколкото на стандартна възглавница за четене. ★ 【 Лек И преносим】 : Възглавница за четене В сравнение с традиционните възглавници за облегалки, възглавници, са много леки, можете да ги носите със себе си навсякъде.повесь си раница. ★ 【 Широк спектър от ПРИЛОЖЕНИЯ】 : възглавници за четене, подходящи за всички видове седящи хора, подходящи за облегалки легла, офис столове, компютърни столове, мека мебел и т. Това е идеална подкрепа на гърба, за да се работи до късно вечер и няма да си легне / организира драма / да се играе играта. ★ 【Удобни】 : Възглавници за четене Бельо плат premium мека на допир, благодарение на които ще се чувствате комфортно по време на четене, почивка, гледане на телевизия в леглото или на дивана. Дизайн с цип, за лесно разглобяване. ★【Изключителен ДИЗАЙН с ПРИНТОМ】 : Възглавница от тази колекция са декорирани в ярки цветове, за да придадат блясък на вашата спалня.Това е отлична възглавница за четене както за момчета, така и момичета, а също така и за възрастни.Възглавница за четене в задната част е мека, удобна, приятна за кожата и симпатична.Както и в случая с топли обятия, избягвайте да лежи в леглото и се издигаше на дивана, четат, гледат телевизия или да играят на видео игри.Спецификация : Име : Възглавница за подкрепа на долната част на гърба Размер : 50*40 см, 50*40 см + 1 *1,7 м Материя : мек кратък плюшени Пълнител : триизмерен полипропилен памук Опаковка : 1 х възглавница за подкрепа на облегалката Забележка : По логистическим причини възглавница трябва да бъдат опаковани във вакуум за доставка.След получаване на стоката, първо поставете го на слънце и го оставете да изсъхне.След постукивания по него възглавници ще станат меки и да се върне към първоначалното си ума.

Декларирани характеристики

Name:
Lumbar Support Cushion
Size:
50*40cm ,50*40cm+1*1.7m
Fabric:
Soft short plush
Filling:
three-dimensional three-dimensional pp cotton
Package:
1 x Backrest Support Pillow:
Note:
For logistical reasons, the pillow must be vacuum packed for delivery. After receiving the goods, put them in the sun and dry them first. After tapping them, the pillows will become soft and return to their original appearance. :