.

VICASKY 1 бр. Авто Универсална Подложка за талията Лигавицата на Пяна облегалката за глава Интимни Аксесоари Релеф Протектор Подкрепа Болка Седалка Средства за Грижа ?

VICASKY 1 бр. Авто Универсална Подложка за талията Лигавицата на Пяна облегалката за глава Интимни Аксесоари Релеф Протектор

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Синтетичен материалАвтоматична въздушна възглавница за главата с останалите : - Тя ще ви помогне да седят и ще ви даде по-добра стойка по време на шофиране или места в колата.Възглавници за подкрепа на врата : - Дизайн от дишащ материал ви осигурява спокоен сън.Кола протектор за врата : -Фините умения, забележителна и практичност, трайност, ефективно предпазва врата.Възглавница за гърба на колата : - Погрижи се за своята врата, расслабляйте мускули, правете живота си зад волана по-комфортно и безопасно.Възглавница за врата : -Фините умения, забележителна и практичност, трайност, ефективно защитава вашата врата.Кръст Бод Пакет включва 1 х възглавници за седалки Характеристики - Цвят : бежово подкрепа на шийката на матката на автомобила. - Материал : Плюшен и памучен възглавница за подкрепа на гърба. -Размер : Около 25x11x8 см / 9.14 инча автоматична поддръжка на шията. - Възглавница за шията може ефективно да предотврати плаващ автомобил и врата, причинени от завои, умора, болки автоматична възглавницата за релакс на врата. - Изящна изработка, отличен практичност и дълготрайност на автомобилна на вратата. - Това ще ви помогне да седят и ще ви даде по-добра стойка на шофиране или седейки в колата, както и възглавници за подкрепа на врата. - Универсална кацане в четири сезона ви осигурява комфортно лумбална опора на помощни възглавница. - Погрижи се за своята врата, расслабляйте мускули, правете живота си зад волана е по-удобно, използвайте сигурна автомобилна на възглавницата за релакс на врата.Описание на продукта Възглавница за подкрепа на долната част на гърба Е супер и удобни автомобили възглавница за шията, поддържаща възглавница за почивка, даваща ви първокласно преживяване. авто облегалка за врата С фина обработка, различна от практичност и надеждност, неговата основна функция-за защита на врата. възглавница за кръста автомобили Това ще ви помогне да седят и ще ви даде по-добра стойка.

Декларирани характеристики