.

BESTSWEETIE Подаръци за мама Одеяло - Best Мама Все по - Одеало за Деня на майката от Дъщерята и сина на Подаръци за майките, за жените След раждане Пухкави Наметала за мама, ?

BESTSWEETIE Подаръци за мама Одеяло - Best Мама Все по - Одеало за Деня на майката от Дъщерята и сина на Подаръци за майките,

BGN 10.66

Сума
Налично за поръчка

[МЕКИ и ТОПЛИ] : Нашите одеяла за мама са изработени от висококачествена кърпа, която е уютна и комфортнаПлътни и пухкави фланела дарява топлина.Тя е лека и дишаща.Майка може плътно да си намеря работа в топли, увити в одеяло, и да подремна.Топло одеяло, без никакви вредни вещества - най-добрият подарък в тази студена зима. [ИДЕАЛНИ подаръци за майки] : Одеяло за мама - добър избор на подаръци за мама, съпруга, лели, баби, приятели на рождения си ден или за Коледа, Нова година, Деня на благодарността, Ден на майката.Нека тя да бъде заобиколен от топли думи и нежни чувства.Това прилича на нея, колко много я обичаш всеки ден.Майка ми харесва!Красива подарък кутия прави одеало още по-изненадващо. [Многофункционален] : 50 x 60 см - идеална за ежедневна употреба.Мама ще бъде плътно в него хладно сутрин, тя ще кутаться в него, когато работи у дома.В него майка ти ще бъде топло и комфортно по време на четене, гледане на телевизия или комуникация на дивана. [КРАСИВ ДЕКОР] : Може да изберете различни цветове - тайнственият лилаво, спокоен сив, спокойно синьо-зелен, мъдър тъмно синьо, елегантен вино-червено, нежно коралово-розово.Това е красива декорация за вашия дом. [Easy care] : Машинно пране : Машинно пране на щадящем режим със студена вода, сушене на перална машина при много ниска температура.Не избледняват и не падат от косата след измиване.Приятна на допир.Популярният размер : 50 см х 60 см.Изящна изработка. Машинно пране и сушене в перална машина при ниска температура.Изразете вашата любов и благодарност към своята майка с помощта на този одеяла.Кажи и, че тя е най-добрата мама в сърцето си.Нека мама ще е забулен в топли думи и да види твоята любов и копнеж през деня и през нощта.Може да изберете различни цветове - тайнственият лилаво, спокоен сив, спокойно синьо-зелен, мъдър тъмно синьо, елегантен вино-червено, нежно коралово-розово.Всеки цвят изглежда стилно.Изберете който и да е като подарък за майка, тя ще бъде изненадан и ще усети вашата любов.Красива подарък кутия прави одеало още по-изненадващо.

Декларирани характеристики