.

Държач за Тоалетна хартия Venforze с Рафт, монтиране на стена от неръждаема Стомана и Диспенсером за Смываемых Салфетки, Държач за Тоалетна хартия с Място за съхранени?

Държач за Тоалетна хартия Venforze с Рафт, монтиране на стена от неръждаема Стомана и Диспенсером за Смываемых Салфетки,

BGN 11.99

Сума
Налично за поръчка

?【Уникален дизайн】 Титуляр за хартиени кърпи за ръце-с функция за съхранение на влажни кърпички, идеалното решение за грозни смываемых мокри кърпички, които няма къде да сложи, дръжте ги там, където имате нужда от тях, криейки ги от погледа ?【Екологично чисти материали】 Общият държач за тоалетна хартия с държач за влажни кърпи, изработени от 100% неръждаема стомана SUS304, висококачествен материал, устойчиво на ръжда и корозия, дълготраен и сигурен, с дълъг срок на служба. ?【Титуляр за хартиени кърпи голям размер】 Титуляр за влажни хартиени кърпи големи размери, предназначени за повечето марки влажни хартиени кърпи на пазара, не трябва да се притеснявате за размера.Модерен съвременен дизайн, разкрасяване на вашата баня по-елегантно и пълноценно. ?【Лесна инсталация】 Винтове и анкеры за стенен монтаж са включени в комплекта.Инсталацията може да се извърши за броени минути, като следвате инструкциите. ?【Обслужване и гаранция】Venforze предлага денонощна поддръжка на клиенти, можете да се свържете с нас директно.Ние предлагаме най-добрите продукти и услуги за всички. ?【Уникален дизайн】 Титуляр за хартиени кърпи за ръце-с функция за съхранение на влажни кърпички, идеалното решение за грозни смываемых мокри кърпички, които няма къде да сложи, дръжте ги там, където имате нужда от тях, криейки ги от погледа. ?【Екологично чисти материали】 Общият държач за тоалетна хартия с държач за влажни кърпи, изработени от 100% неръждаема стомана SUS304, висококачествен материал, устойчиво на ръжда и корозия, дълготраен и сигурен, с дълъг срок на служба. ?【Титуляр за хартиени кърпи голям размер】 Титуляр за влажни хартиени кърпи големи размери, предназначени за повечето марки влажни хартиени кърпи на пазара, не трябва да се притеснявате за размера.Модерен съвременен дизайн, разкрасяване на вашата баня по-елегантно и пълноценно. ?【Лесна инсталация】 Винтове и анкеры за стенен монтаж са включени в комплекта.Инсталацията може да се извърши за броени минути, като следвате инструкциите. ?【Обслужване и гаранция】Venforze предлага денонощна поддръжка на клиенти, можете да се свържете с нас директно.Ние предлагаме най-добрите продукти и услуги за всички.Материал : Боядисаната повърхност от неръждаема стомана. Размер : 7,8 "L * 5 "W * 5,8 "H. Вал ролка хартия : 5,2 L * 3,3"H.

Декларирани характеристики