.

ZLDXDP 2 броя Куфар, пълен Набор от Инструменти, Метални Подпорни Линия Рамката на Прозорец, Гардероб Багажная Скоростна Поддръжка на Позициониране на Линия Кабинет Х?

ZLDXDP 2 броя Куфар, пълен Набор от Инструменти, Метални Подпорни Линия Рамката на Прозорец, Гардероб Багажная Скоростна

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Съвсем новоИзработена от метален материал сребрист оттенък, предназначен за дълъг живот.Закопчалка за домашни врати или прозорци, шкаф, кутия за инструменти и т. Контур обикновено се използва за врати.Те са много трайни, но след инсталацията, не подлежат на регулиране.Монтирайте с помощта на винтове, завийте тук не влиза.Изработена от метален материал сребрист оттенък, предназначен за дълъг живот.Закопчалка за домашни врати или прозорци, шкаф, кутия за инструменти и т. Контур обикновено се използва за врати.Те са много трайни, но след инсталацията, не подлежат на регулиране.Монтирайте с помощта на винтове, завийте тук не влиза.Изработена от метален материал сребрист оттенък, предназначен за дълъг живот.Закопчалка за домашни врати или прозорци, шкаф, кутия за инструменти и т. Контур обикновено се използва за врати.Те са много трайни, но след инсталацията, не подлежат на регулиране.Монтирайте с помощта на винтове, завийте тук не влиза.Материал : Металлразмер : приблизително 51*47 мм/2,01*1,85 инча Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение от 1-10 mm-за ръчно измерване. Цвят може да варира в зависимост от езика разлика, моля, разберете.Осъществяване Списък : 2 бр.

Декларирани характеристики