.

Нескользящий Подложка за арматурното табло на автомобила, Мултифункционален Държач за мобилен Телефон, Противоскользящий Магически лош вкус е Много Дебела Подло?

Нескользящий Подложка за арматурното табло на автомобила, Мултифункционален Държач за мобилен Телефон, Противоскользящий

BGN 54.40

Сума
Налично за поръчка

ПУЗакопчалката на бутон.Нескользящая тампон върху таблото на колата, многофункционален държач за мобилен телефон със защита От хлъзгане Magic Sticky Extra. -Дебела подложка за арматурното табло Об заглавие : Нескользящие подложки, за еднократна употреба до арматурното панел или на централната конзола. В непосредствена близост до всички, че на нея се намира.Той не оставя следи, може да се използва отново и може да се почисти, ако I.Фиксиране на обекти И Определяне на тяхното място При движение в Завой, превишаване на скорост, внезапно спиране и дори на офроуд Мирис Ароматен И има невероятна адсорбционной способност. Може да се използва с противоскользящими накладки и двустранна стикери. Размер : 13x7 смвключая : 1 бр. Нескользящий подложка за арматурното табло на автомобила, мултифункционален държач за мобилен телефон, противоскользящий магически лепкава сверхтолстый подложка за арматурното табло WM2.

Декларирани характеристики