.

Оригиналната смяна на задното стъкло ABUSVEX за iPhone 13 Pro на всички носители с предварително зададена лепило и инструмент Repair 13 Pro (Sierra Blue)

Оригиналната смяна на задното стъкло ABUSVEX за iPhone 13 Pro на всички носители с предварително зададена лепило и инструмент

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

【Абсолютно нова и е на 100% , подходящ】 Подмяна на задното стъкло OEM качество за i Phone 13 Pro 6,1 инча 100% идеален заместител по размер.Тестван по опашката професионален техник, преди да изпратите. влезте в системата, 200 щатски долара и замяна на задното стъкло себе си.Поправи счупеното, треснувшее или на задното стъкло много просто, тази работа на смени задната част на задвижваната ще възстанови устройство до състояние ново. 【По-голям отвор за камерата】 Няма нужда да стреля на обектива на камерата, тъй като новото задното стъкло е по-голям отвор за камерата.Можете да зададете ново стъкло обратно веднага след отстраняване на стария счупено стъкло.За вас е много по-лесно.Това задното стъкло съвместим с i Phone 13 Pro (всички носители).Моля, проверете модела на вашия телефон преди да я закупите. 【Предварително инсталиран лепило】 Е предварително инсталирана здрава залепваща стикер 3 M.Не се нуждае от допълнително лепило.Ръководство за експлоатация не е включен, но в You Tube и Tiki Tok на разположение множество ръководства.Следвайки видео стъпка по стъпка.Успешно можете да го инсталирате.Можете също така да се насладят на удоволствието от diy и радост, успех !!!. 【Идва с професионален инструмент за ремонт на】Той идва с пълен набор от професионални инструменти за отстраняване на стъкло.Ще ви е много по-лесно премахване на счупено задното стъкло.Моля, обърнете внимание, че трябва да се подготви топлинна оръдието, тъй като оригинален промишлен лепило под стъклото е много издръжлив. 【Гаранция 12 месеца】 Ние даваме гаранция от една година на тази подмяна на задната стъклен капак.Ние можем да изпратите ново задното стъкло или пълно възстановяване на средства в съответствие с решението, ако не сте 100% доволни от този продукт.Нашата услуга за поддръжка на клиенти работи онлайн 24 часа в денонощието.Ако има някакви въпроси за инсталиране, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.Стъкло Corning + Инструменти.Характеристики на продукта : 1. Съвместим с i Phone 13 Pro 6,1 инча (всички носители). Съвсем ново качество OEM. 100% идеална за засаждане. Тази замяна на капака на отделението за батерията ще си смахнат, повреден или почеса i Phone 13 Pro. Възстановете устройство като ново.Полезни съвети : 1. Ние предлагаме гаранция 12 месеца за подмяна на задния капак на отделението за батерията.

Декларирани характеристики