.

Щипки за Коса За Момичета, Еластични гумени ленти За Коса, 50 бр. Комплект Детски, гумени ленти за коса и Заколок с Цветя, Плодове и Животни от Модели, За Малки Момичет?

Щипки за Коса За Момичета, Еластични гумени ленти За Коса, 50 бр. Комплект Детски, гумени ленти за коса и Заколок с Цветя, Плодове

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Ценен набор от】 30 бр прекрасни гумени ленти за коса + 20 бр. скъп заколок за коса, за момичета, подходящи за различни рокля, като красиви цветя, сладки животни, сладки плодове и така нататък, вашите момичета може да изберете различни стилове на конфетных гумени ленти за коса и заколок за коса, за да я направи по-сладка. 【Не вреди на косата】 Мек и здрав, безшевни дизайн.Тези сладки, малки гумени ленти за коса са устойчиви и без гънки.Те не нанасят на детето си болка и да могат да задържат косата е здраво и спретнато.Лесно се отстранява с главата, не се заби и не се дърпа за косите, когато носите или вытягивании. 【Надежден материал】 Красиви фиби за коса за момичета са изработени от висококачествена смола, устойчив метал и мастило пластмаса, които са красиви и трайни; тези мультяшные фиби за коса за момичета, безопасни и удобни, щипки за коса за деца леки, няма да бъдат твърде силно притиска главата. 【Широк диапазон на използване】 Тези очарователни дъвка за коса и фиби за коса с шарени плодове цвете за момичета, подходящи за малки момичета, които са идеални като подпори за фотография за малките момичета или за носене заколок за коса за деца в много случаи, като например рожден ден, училищни мероприятия, празнични игри и ежедневни облекла. 【Комплекти приятните подаръци】 Сладки модели и ярки цветове, детски гумени ленти за коса и фиби за коса за момичета, подходящи за повечето прически, тези красиви разноцветни гумени ленти за коса и фиби за коса - красивите подаръци за момичета в различни фестивали, вашите момичета ще бъдат щастливи да получат такива прекрасни подаръци, дъвка за коса и фиби за коса за рожден ден, празник, парти и т. прекрасни гумени ленти за коса + 20 бр. скъп заколок за коса. ● В набирането на 50 аксесоари за коса за момичета, достатъчно, за ежедневието или за споделяне с приятели. ● Еластични ленти за коса за момичета имат по 2 за всеки дизайн, така че можете да ги използвате за двойки опашки за момичета. ● Hairties -това е перфектната комбинация от цветове и модели, включително цветя, животни и плодове. ● Висококачествени опаковъчни пакет, може да се използва за подаръци за рожден ден, Коледа, парти в чест на рождения ден на новороденото или за момичета цвете.Добре направен, безопасен и безвреден, той няма да навреди на кожата на главата на бебето и не дръпнете си.

Декларирани характеристики