.

Закопчалка за кабелна замазки Rebower с гъвкава основа за захващане на кабели, [за кабели, Колан, Въже] - 6.5 мм /Бял /30 бр.

Закопчалка за кабелна замазки Rebower с гъвкава основа за захващане на кабели, [за кабели, Колан, Въже] - 6.5 мм /Бял /30 бр.

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

1-[Хубава черта] : Благодарение на дизайна с формата на седлото можете лесно фиксиране на кабели в стена или в други местаПропуснете кабели през дупка в зажиме и да ги свържете с помощта на основата, да пробия дупка в стената и го закрепете шурупом. 2-[Размер] : винт Диаметър : 6.5 мм /0,26 инча; Ширина на отвора за закрепване : 9,2 mm /0,36 инча; Всеки размер : 23 x 16 x 10 мм/0,91 x 0,63 x 0,39 инча (Д * Ш * В); В опаковка : 52 опаковки x основа за кабелна скоба. 3-[Широко приложение] : Скоба за кабели широко се използва в офиси, домове и компютърни зали и други места, където се използва много кабели, които трябва да бъдат сортирани.Това е един добър помощен инструмент за фиксиране на кабели в стената. 4-[Материал] : Изработен е от нейлонового материал, скоба лесен.Той е достатъчно еластичен и здрав, за да продължи дълго време. 5-[Съвети] : Моля, обърнете внимание, че крепежни винтове в комплекта не са включени. 1-[Хубава черта] : Благодарение на дизайна с формата на седлото можете лесно фиксиране на кабели в стена или в други места.Пропуснете кабели през дупка в зажиме и да ги свържете с помощта на основата, да пробия дупка в стената и го закрепете шурупом. 2-[Размер] : винт Диаметър : 6.5 мм /0,26 инча; Ширина на отвора за закрепване : 9,2 mm /0,36 инча; Всеки размер : 23 x 16 x 10 мм/0,91 x 0,63 x 0,39 инча (Д * Ш * В); В опаковка : 52 опаковки x основа за кабелна скоба. 3-[Широко приложение] : Скоба за кабели широко се използва в офиси, домове и компютърни зали и други места, където се използва много кабели, които трябва да бъдат сортирани.Това е един добър помощен инструмент за фиксиране на кабели в стената. 4-[Материал] : Изработен е от нейлонового материал, скоба лесен.Той е достатъчно еластичен и здрав, за да продължи дълго време. 5-[Съвети] : Моля, обърнете внимание, че крепежни винтове в комплекта не са включени.За продукта : Скоба за кабели широко се използва в офиси, домове и компютърни зали и други места, където се използва много кабели, които трябва да бъдат сортирани.Това е един добър помощен инструмент за фиксиране на кабели в стената.Добър избор за вас : 1. Изработен е от нейлонового материал, скоба лесен.Той е достатъчно еластичен и здрав, за да продължи дълго време. Благодарение на седловидной дизайн вие можете лесно фиксиране на кабели в стена или в други места.

Декларирани характеристики

Material:
Nylon
Color:
Black
Screw Diameter:
6.5mm / 0.26 inch
Mount Hole Width :
9.2mm / 0.36 inch
Each Size:
23 x 16 x 10mm / 0.91 x 0.63 x 0.39inch (L*W*H)
In the package of:
30 Pack x Cable Clip Base
Easy to install:
Pass the cables through the hole in the clip and use the tie to secure them, drill a hole in the wall and attach it with a screw.:
Tips:
Please note that mounting screws are not included here.