.

BFMODFAF Вибратор-Дръжка за масажиране на Женското удоволствие, Стимулатор на зърната и клитора, 10 Честоти на Интензивна вибрация, Вибратор за точката G, Женски Секс-иг?

BFMODFAF Вибратор-Дръжка за масажиране на Женското удоволствие, Стимулатор на зърната и клитора, 10 Честоти на Интензивна

BGN 6.33

Сума
Налично за поръчка

❤【10 честоти на вибрации спирално колебания】: Този вибратор има 10 честотни режима на вибрации с иновационна технология oscillation спирала вълна, която осигурява висока честота на вибрации до 14 000 удара в минутаТази висока скорост и интензивна стимулация може да достави невероятно удоволствие. ❤【Многоточечная насочени и точна стимулация】 : Тази играчка за възрастни съчетава в себе си функция за масаж и фаллоимитатора и може да изпълнява целящи стимулиране на чувствителни точки, като клитора и зърната съответно, в зависимост от търсенето. ❤【Безопасен материал, поддръжка на водонепропускливост 】 : този вибратор е изработен от медицинска ABS-пластмаса и силикон.Безопасен и безвреден за кожата.Може да се използва в различни ситуации, лесно почистване след употреба лесно се измива с топла вода и неутрален сапун. ❤【Лесно да носите със себе си】 : Бързо зареждане чрез USB.Вибратор идва с зарядно кабел за удобство за носене и с ниско ниво на шум, по-малко от 60 децибела, насладете се на стимулиране на опит по всяко време и на всяко място. ❤【Внимателният опаковка】: Нашите продукти ще бъдат строго опаковани без течове на чувствителна информация, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас на (информация за поръчка - информация за доставчика - изпращане на съобщение).Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. ❤【10 честоти на вибрации спирално колебания】: Този вибратор има 10 честотни режима на вибрации с иновационна технология oscillation спирала вълна, която осигурява висока честота на вибрации до 14 000 удара в минута.Тази висока скорост и интензивна стимулация може да достави невероятно удоволствие. ❤【Многоточечная насочени и точна стимулация】 : Тази играчка за възрастни съчетава в себе си функция за масаж и фаллоимитатора и може да изпълнява целящи стимулиране на чувствителни точки, като клитора и зърната съответно, в зависимост от търсенето. ❤【Безопасен материал, поддръжка на водонепропускливост 】 : този вибратор е изработен от медицинска ABS-пластмаса и силикон.Безопасен и безвреден за кожата.Може да се използва в различни ситуации, лесно почистване след употреба лесно се измива с топла вода и неутрален сапун. ❤【Лесно да носите със себе си】 : Бързо зареждане чрез USB.Вибратор идва с зарядно кабел за удобство за носене и с ниско ниво на шум, по-малко от 60 децибела, насладете се на стимулиране на опит по всяко време и на всяко място.

Декларирани характеристики