.

Прожекционен екран LISSY за Домашно кино на 60 Прожекционен Екран Ръчен Плъзгащ HD-екран 4:3 на 16:9 Широкоекранен Разтегателен Преносим Киноэкран (Размер: 60 см-4:3)

Прожекционен екран LISSY за Домашно кино на 60 Прожекционен Екран Ръчен Плъзгащ HD-екран 4:3 на 16:9 Широкоекранен Разтегателен

BGN 62.19

Сума
Налично за поръчка

▲ Ръчно разтегателен прожекционен екран е изработен от висококачествен материал от бяло фибростъкло с реалния отлично възпроизвеждане на цветовете и по-добър ефект антисветопропускания, което осигурява визуално възприятие с висока разделителна способност ▲ Екран за проектор лесно да се отстранява и оборудвани с висококачествени бял екран от фибростъкло, предоставящ съотношение на страните 16 : 9/4 : 3, поддържащи изображения, 3 D, 4 K и full HD. ▲ Нашия екран за проектор лесно се монтира на стената и тавана, че не само осигурява стабилността на екрана, но и подобрява качеството на гледане. ▲ Този портативен киноэкран подходящ за различни сцени, това е вашият най-добър избор за офис, гледане на филми, преподаване и обучение или като развлекателни съоръжения. ▲Всички наши прожекционни екрани са черни маскиране рамка, която не само хълбока на екрана, но и повишаване на общата контраста на изображението. ▲ Ръчно разтегателен прожекционен екран е изработен от висококачествен материал от бяло фибростъкло с реалния отлично възпроизвеждане на цветовете и по-добър ефект антисветопропускания, което осигурява визуално възприятие с висока разделителна способност. ▲ Екран за проектор лесно да се отстранява и оборудвани с висококачествени бял екран от фибростъкло, предоставящ съотношение на страните 16 : 9/4 : 3, поддържащи изображения, 3 D, 4 K и full HD. ▲ Нашия екран за проектор лесно се монтира на стената и тавана, че не само осигурява стабилността на екрана, но и подобрява качеството на гледане. ▲ Този портативен киноэкран подходящ за различни сцени, това е вашият най-добър избор за офис, гледане на филми, преподаване и обучение или като развлекателни съоръжения. ▲Всички наши прожекционни екрани са черни маскиране рамка, която не само хълбока на екрана, но и повишаване на общата контраста на изображението.Тази трайна домашен прожекционен екран с ръчно управление може да се монтира на стената или тавана и, когато е необходимо отстранявани.Гледайте любимите си филми на големия екран, играйте видео игри с приятели или споделяте презентации или видеоклипове, свързани с работата, с голяма група хора.Име на продукта : Прожекционен экранматериал изделия : стекловолокноцвет изделия : Белыйтип изделия : Стенни креплениеразмер изделия : 60/72 инча Съотношение на продукти : 4 : 3/16 : 9упаковка включва : 1 × Проекторный экранпримечание : 1.

Декларирани характеристики