.

Комплект Пистолети-дозаторов 50 мл За Дозиране Оттискного материал за зъби, Пистолет за твърди Епоксидна смола 1: 1/1: 2 за Дозиране Стоматологични Полимерни Материал?

Комплект Пистолети-дозаторов 50 мл За Дозиране Оттискного материал за зъби, Пистолет за твърди Епоксидна смола 1: 1/1: 2 за Дозиране

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

➤ Технически спецификации : ръчен стоматологичен опаковка с две касети в съотношение 1 : 1/2 : 1 капацитет 50 мл работи Добре с эпоксидными смоли по-нисък вискозитет и е подходящ за много различни марки лепило. ➤ Функции : Пистолет-опаковка е предназначена за размазывания или капания различни двухкомпонентных лепила или покрития, че може да реши проблема за неравномерно смесване двухкомпонентных лепилни продукти. ➤ Как работи това : Касета е поставена и сигурно е задържано с помощта на лост, а след това можете плавно да се разпределят эпоксидную смес, съкращаване на дръжката заедно.Моля, имайте предвид, че вие също ще се нуждаят от еднократна употреба дюза за смесване. ➤ Широко се използва : инсталация смесительный пистолет може да се използва за дозиране на стоматологични материали с обем 50 мл, меки / твърди накладки, материали за регистрация на привеждане в съответствие хапят, комбинирани терени двойна втвърдяване, самоотверждающихся временни корони и стоматологичен протези и т. Също така той е подходящ за битови нужди, като нанасяне на лепило за ремонт на каросерията / тапицерия съвет или украса. ➤ Гаранция и сервизно обслужване : Отговор по електронна поща, в рамките на 8 часа, за да реши всичките си проблеми, на 30 дни, безусловно връщане и 12 месеца гаранция за качество.Моля, свържете се с продавача, ако имате някакви въпроси.

Декларирани характеристики