.

OSALADI 6 бр. Комплекти, Ключодържатели с Висулки от утайка от серията, Кафе Кана, Ключодържател, Мини Ключодържател, Ново, подарък кафе любовник, Баристи, Различни цвет?

OSALADI 6 бр. Комплекти, Ключодържатели с Висулки от утайка от серията, Кафе Кана, Ключодържател, Мини Ключодържател, Ново,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Издърпайте закопчалкаИЗБРАНИЯТ МАТЕРИАЛ : Ключодържател изработен от висококачествена сплав с, който е здрав и антикоррозийностью за продължителна употреба.ОТЛИЧНО качество на изработка : изящна изработка, добра структура, с красив дизайн части утайка от серията, правят си ключ уникален и атрактивен.МАЛЪК И ЛЕК : ключодържател за кафе на уреди удобно за носене, може да се използва заедно с вратите на ключове и ключове от колата, така че ще можете да намерите ключовете си по всяко време.Декоративни аксесоари за ключове : Верижка за ключове красива и елегантна, тя може не само да се мотае на колата, но и мач с вашата чанта, раница и т., Практичен подарък : Ключодържател с окачване - идеален подарък за рождения ден на дъщеря си или на сина си, племенница или племенник, момиче или момче, мъж или жена.Издърпайте закопчалка.ИЗБРАНИЯТ МАТЕРИАЛ : Ключодържател изработен от висококачествена сплав с, който е здрав и антикоррозийностью за продължителна употреба.ОТЛИЧНО качество на изработка : изящна изработка, добра структура, с красив дизайн части утайка от серията, правят си ключ уникален и атрактивен.МАЛЪК И ЛЕК : ключодържател за кафе на уреди удобно за носене, може да се използва заедно с вратите на ключове и ключове от колата, така че ще можете да намерите ключовете си по всяко време.Декоративни аксесоари за ключове : Верижка за ключове красива и елегантна, тя може не само да се мотае на колата, но и мач с вашата чанта, раница и т., Практичен подарък : Ключодържател с окачване - идеален подарък за рождения ден на дъщеря си или на сина си, племенница или племенник, момиче или момче, мъж или жена.Описание верижка за ключове утайка от серия, изработени от здрав материал за по-дълга употреба.С дизайн на кафе от серията, очарователен и модерен, идеален като ефектен подарък за вашите приятели или приятели. идеален висулка за чанта, мобилен телефон, ключ от кола или друга украса.Характеристики - Цвят : Различни цветове. - Материал : Цинк сплав. -Размер : около 10,50 X3,30 X1,00 см; 4, 13 X1,30 X0,39 инча - Произведен от висококачествени материали от с сплав, издръжлива и антикоррозийный, може да се използва в продължение на дълго време. - Компактен и лек, удобен за переноске, съчетана с вратите на ключовете, ключовете от колата за използване. - Изящна изработка, добра структура, с красив дизайн части утайка от серията, добър интериор на раницата.

Декларирани характеристики