.

Робот-прахосмукачка iRobot Roomba i7+ (7550) с автоматично премахване на прах и Двухрежимным Виртуален Стеновым бариера (2 комплекта)

Робот-прахосмукачка iRobot Roomba i7+ (7550) с автоматично премахване на прах и Двухрежимным Виртуален Стеновым бариера (2

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

Изпразва само по себе си, не се нуждаете от месеци се мисли за почистванеАвтоматично премахване на мръсотия Clean Base с помощта на пакета Allergen Lock предпазва от мръсотия, прах и косми от 60 дни.Мощен усвояването осигурява 10 пъти по-голяма мощност и подаване на въздух * за повишаване на ефективността на улавяне.Отличен 3-степенна система за почистване, премахва прах и козина от домашни животни, които виждате, и алергени и прах, които вие не виждате. * (В сравнение с Roomba от серия 600). 2 комплект двоен режим на виртуални стенни бариери дават по-голям контрол над това, къде си робот се премахва.Режим на виртуална стена позволява на робота да остане в тези помещения, които искате да премахнете, и извън тези, които не искате. изпразва само по себе си, не се нуждаете от месеци се мисли за почистване.Автоматично премахване на мръсотия Clean Base с помощта на пакета Allergen Lock предпазва от мръсотия, прах и косми от 60 дни.Мощен усвояването осигурява 10 пъти по-голяма мощност и подаване на въздух * за повишаване на ефективността на улавяне.Отличен 3-степенна система за почистване, премахва прах и козина от домашни животни, които виждате, и алергени и прах, които вие не виждате. * (В сравнение с Roomba от серия 600). 2 комплект двоен режим на виртуални стенни бариери дават по-голям контрол над това, къде си робот се премахва.Режим на виртуална стена позволява на робота да остане в тези помещения, които искате да премахнете, и извън тези, които не копъра.

Декларирани характеристики