.

Конектор за моста за легла EPHEDORA 10 Extra Wide | Комплект за преобразуване Twin в King с каишка | Регулируем съединител за матрак за легло | 25D Memory Foam | Дизайн 10 | Нескользящий | Ча?

Конектор за моста за легла EPHEDORA 10 Extra Wide | Комплект за преобразуване Twin в King с каишка | Регулируем съединител

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

? ПОПЪЛНЕТЕ ПРОПУСКИТЕ и да ГИ държи ЗАЕДНО - С помощта на нашия комплект connector за матрак и пълнител за пропуски в леглото съединете две единични легла, всяко с по-малък размер (Twin XL, Full XL или Queen), за да създадете легло с размер "King-Size"Повече никакви пропуски, нередности, издатини.Вместо това, мекота и комфорт. ⚙ ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАНЕ и СЪХРАНЕНИЕ – Просто съберете легла заедно, използвайте тампон, за да се запълни разликата между матраци, и вятър легла приложените колан, за да ги направи по-плътни.Пригответе семеен легло за броени минути.Предлага се с чанта за съхранение, така че да можете лесно да го съхранява толкова дълго, докато тя не ви трябва. ? ЦЯЛОСТНА СИСТЕМА за удвояване легла – комплект connector Twin XL с легло с кралски размери (King-size" включва подложка от пяна с памет ефект ПРЕМИУМ-клас с хипоалергенна тъкан 75 (Д) х10 (Ш) см отгоре, каишка ширина 1,4 инча и дължина 33 метра за плътно прилепване легла, разположени един до друг и чанта за съхранение. ? ПРЕДПАЗВА ВАШИЯТ МАТРАК – Попълване на пропуски не само създава комфорт, но и предпазва ръба на вашите матраци, благодарение на балансирания разпределение на теглото. ? 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ – Вашия комфорт и удовлетвореност е нашия приоритет № 1.Ето защо ние можем да предложим на прости решения за връщане или замяна, ако имате някакви проблеми с нашия продукт.Държи една шайба направо.Предпазва от свличане в пропастта.Продължителна употреба.Поставете джъмпер за легла от ЕФЕДРИН в интервали между леглата.Проденьте съединителната лента легла около леглата и вътре ленти.Проденьте каишка през ключалката.Затегнете, за да държат матраци заедно.

Декларирани характеристики