.

потвърждава скандинавски стил. Възглавнички във формата на цветя и мъниста. Възглавнички. Плюшен възглавница за хвърляне.(Топката 33 см (12,99 инча), Бяла топка)

потвърждава скандинавски стил. Възглавнички във формата на цветя и мъниста. Възглавнички. Плюшен възглавница за хвърляне.(Топката

BGN 14.42

Сума
Налично за поръчка

1 : Размери на продукта : топката 33 см (12,99 инча), цвете 45 см (17,71 инча)Пълнеж Материал : полипропилен памук.Класификация на плюшени : супер мек кратък плюш. 2 : Модерна форма, нежна на допир, лека и приятна за кожата. 3 : Висококачествен полипропилен памук, пълно попълване, трайно качество на изработка, лесно преобръщане.Независимо от това, как ще го хвърли, той може да се възстанови. 4 : може да се използва за различни декорации в дома, като с разтегателен диван, татами и така нататък.Подходящи за различни стилове на дома. 5 : Външен вид е лесен и красив.Може да се използва като подарък за роднини и приятели.Всеки го харесва. 1 : Размери на продукта : топката 33 см (12,99 инча), цвете 45 см (17,71 инча).Пълнеж Материал : полипропилен памук.Класификация на плюшени : супер мек кратък плюш. 2 : Модерна форма, нежна на допир, лека и приятна за кожата. 3 : Висококачествен полипропилен памук, пълно попълване, трайно качество на изработка, лесно преобръщане.Независимо от това, как ще го хвърли, той може да се възстанови. 4 : може да се използва за различни декорации в дома, като с разтегателен диван, татами и така нататък.Подходящи за различни стилове на дома. 5 : Външен вид е лесен и красив.Може да се използва като подарък за роднини и приятели.Всеки го харесва.

Декларирани характеристики