.

Игли за усукване тапицерия KUUQA с прозрачни глави, прикалывающие пола легла, за закрепване на Седалките и украса на постелки, 50 бр.

Игли за усукване тапицерия KUUQA с прозрачни глави, прикалывающие пола легла, за закрепване на Седалките и украса на постелки,

BGN 3.48

Сума
Налично за поръчка

Прозрачни въртящи се щифтове с прозрачни пластмасови глави 0,5 инча са подходящи за задържане на поли легла и тапицерията на диванаИзработен от никелиран стомана и пластмаса красива и антикоррозийный, здраво закрепени за мебели, без да уврежда тъканта.Лесни за използване, с дължина 13 mm, те ще бъдат твърдо стоят, прости и удобни.Широко приложение : подходяща за тапицерия на мебели, подлакътници, калъфи и салфетки, също така може да се засилят пола легло на матрака, което е необходимо за ежедневна употреба.Моля, обърнете внимание : трогателни подробности, моля, обърнете внимание на сигурността; да се съхранява далеч от деца.Технически спецификации : Цвят : прозрачен Материал : Пластмаса на главата, щифт от никелиран стомана Тегло на продукта : около 30 грама Количество : 50 броя с пластмасова кутия за съхранение на Широко приложение : - Дръжте седалките и лигавицата на ръка на място. - Сигурно поли легла и наматрасники. - Прикрепете кърпи и одеала за матрака. - Задръжте провисшие автомобилни хедлайнърите на място. -Затвори снимки и рисунки. Моля, обърнете внимание : жени е с пикантни подробности, моля, обърнете внимание на сигурността; да се пази от деца.

Декларирани характеристики