.

39-инчов кристален верига, за напрежение, монтаж на таван, вентилатор, наскоро обновен вентилатор на тавана Bling подходящ за подвесного слънцезащитен козирка, настол?

39-инчов кристален верига, за напрежение, монтаж на таван, вентилатор, наскоро обновен вентилатор на тавана Bling подходящ

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

【Невероятно качество на】 : Нашият окачен вентилатор на тавана на веригата е направен от висококачествен кристал, а гънките ще блеснат под слънчева светлинаИ не пести средства за подобряване на топка верига от неръждаема стомана, така че тя не е била изложена на корозия и има по-дълъг живот. 【Лесна инсталация】 : само трябва Да се отсече сцепление монтаж на таван на вентилатора на желаната дължина, а след това поставете конектора с колан ключалката в съществуващ удължител което отделя веригата на вентилатора, за да образуват едно тяло, което е удобно за използване и в същото време придава домашна среда на повече цветове. 【Широк спектър от приложения 】 : може да се използва екстрактор на веригата на вентилатора, светильнике с екстрактор верига, вятърни колокольчиках, автомобилни бижута, светильниках с висок таван, настолни лампи и други случаи за постигането на добри декоративни ефекти.Допълнителна писалка верижка от неръждаема стомана, може да се използва като аксесоари за diy, вериги за кучета, гривни и т., Можете също така можете да отворите съзнанието си и да бъдат по-изобретателни, за да може да се използват на повече места в живота и дома си. 【Можете да получите】 : 4 части 19-инчови разширители на веригата за монтаж на таван фенове в събирането, 4 броя конектори с катарами на кръста, 4 част 19-инчови топка вериги от неръждаема стомана, които са удобни за вашия САМ. 【Послепродажная гаранция】 : 100% гаранция за връщане на парите.Ако имате някакви въпроси, моля, бъдете сигурни за закупуване.Подходящ за всички видове вентилатори, класическа форма на кристали придава на всяко момиче неустоим чар, украсява интериора на вашия дом, прави го по-красив, подчертава вашата индивидуалност и вкус.Crystal : декорация с перезвоном вятър със собствените си ръце, автомобилна декорация, декорации за чанти, ключодържатели, декорация за аквариуми и т. Веригата от топки : веригата за домашни любимци със собствените си ръце, гривни, аксесоари за бижута и т. Забележка : да се Съхранява на малки детайли и изделия от кристал далеч от деца.

Декларирани характеристики